У Рівне завітає тернопільський Сальвадор Далі


Опубліковано 27 Жовтень 2016 о 00:00

Блог Діти в місті Рівне >  Дитяча література >  У Рівне завітає тернопільський Сальвадор Далі


У Рівне завітає тернопільський Сальвадор Далі

Двовзори – саме так називає власні картини з подвійним, а то й потрійним змістом Олег Шупляк. Художник з Тернопільщини, якого порівнюють з самим Сальвадором Далі

Рівненський міський будинок культури запрошує поціновувачів художнього мистецтва на відкриття виставки картин  «Дивосвіт Олега Шупляка», яке відбудеться 11 листопада о15 годині.

 

Двовзори – саме так називає власні картини з подвійним, а то й потрійним змістом Олег Шупляк. Художника  з Тернопільщини порівнюють з самим Сальвадором Далі. Його роботи – це ніби вікна, крізь котрі дивишся і спочатку бачиш раму, завісу, букет квітів на підвіконні, але коли визираєш крізь нього, то відкривається цілий краєвид або знайому людину, котра дивиться прямісінько на вас.


Олег Шупляк – унікальний художник, котрий проживає у містечку Бережани. За освітою він архітектор, а нині викладає у бережанській дитячій художній школі. Він є членом Національної Спілки художників України, бере участь і влаштовує власні виставки в Україні та за її межами. Він неодноразово демонстрував свої роботи закордоном: у Великобританії, Росії, Японії, Кореї, США, Данії та інших країнах. Та, навіть здобувши світове визнання, він продовжує створювати свої шедеври на старенькому горищі.

 

 

З одного боку — це звичайні пейзажі, але, якщо придивитися, то з-за дерев, будинків, хмар неначе “виринають” портрети таких видатних особистостей, як Тарас Шевченко, Іван Франко, Джон Ленон, Ван Гог, Дарвін… Картини оптичні ілюзії, обмани зору та ігри розуму… Ви не можете його не знати! Ви неодмінно бачили його роботи в інтернет-мережі, вражались, але, можливо, навіть не підозрювали, що він наш земляк.\


http://rvnews.rv.ua/news_all.php?id=16070






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук