Vladi Toys - творчість для розвитку малюків!


Опубліковано 02 Лютий 2017 о 13:03

Блог Діти в місті Рівне >  Дитяча література >  Vladi Toys - творчість для розвитку малюків!


Vladi Toys - творчість для розвитку малюків!


Vladi Toys відкриває світ творчості для найменших. Набори для малювання, вишивання та декорування - це не лише захоплююча гра, а й розвиток необхідних дітям навичок та здібностей, шляхом творчої діяльності. Глітерні олівці, воскові палички, стрічки та ґудзики, чарівний маркер, що стирається, захоплюють увагу малюків.


Як створити шедевр? Дивіться відеоролик «Рисоварики. Вчимося малювати крок за кроком»




Почати вишивати дуже легко з «Вишивариками». Замість ниток, що постійно вислизають з долонь - яскраві стрічки. 
 
 


Також у наборі безпечна голка й ґудзики, якими малюк прикрасить картинку. Ґудзики повторюють за формою основні геометричні фігури, таким чином дитина зможе побачити, що полуниця, наприклад, має трикутну форму, а ніс свинки - круглу тощо. Ігри розвивають дрібну моторику.
 


«Украшарики» - набори для декорування - використовують два креативні елементи для прикрашання картинки. Глітерні олівці та воскові палички, пластилін. 
 

Малюк навчиться бачити приховані можливості речей, мислити без обмежень. Самостійно прикрасить улюблених героїв – фіксиків та смішариків.


«Рисоварики» крок за кроком вчать малюків створювати свої перші шедеври. Завдяки використанню різних зображальних засобів, дитина може фантазувати. 
 

У процесі розвиватиметься відчуття кольору, естетичний смак, зосередженість, посидючість. З чарівним маркером «пиши-витирай», можна не боятися помилитися. 


Набори із розмальовками - «Чарівні контури» - містять 4 картинки для малювання фарбами. Завдяки обмежувальним контурам фарба не виходить за межі малюнку. 

 


У кожному наборі – книжечка-інструкція з рекомендаціями, як крок за кроком створити власну картинку. Рухаючись від простого до складного, дітки навчаться малювати, вишивати, розмальовувати та декорувати. Додатковий бонус у кожному наборі - петля для кріплення на стіні, щоб малюк міг прикрасити картинкою свою кімнату.


Відомо, що творчі завдання, які задіють праву півкулю головного мозку, також розвивають і ліву, що відповідає за точні й раціональні навички. Однак, геніальність знаходить вияв лише в гармонії, різнобічній розвивальній діяльності.​





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук