АКВАФІТНЕС ДЛЯ ПУЗАТИКІВ: РІВНЕНСЬКІ ВАГІТНІ ТРЕНУЮТЬСЯ У "ПІДКОВІ"


Опубліковано 04 Жовтень 2017 о 16:59

Блог Діти в місті Рівне >  Оглядові статті >  АКВАФІТНЕС ДЛЯ ПУЗАТИКІВ: РІВНЕНСЬКІ ВАГІТНІ ТРЕНУЮТЬСЯ У "ПІДКОВІ"


АКВАФІТНЕС ДЛЯ ПУЗАТИКІВ: РІВНЕНСЬКІ ВАГІТНІ ТРЕНУЮТЬСЯ У "ПІДКОВІ"

У Рівному проект для вагітних «Пузата мама-2017» продовжує втілювати у життя різні активності. Так, його учасниці щодня відвідують фітнес-заняття, безліч цікавих тренінгів та майстер-класів, зустрічаються з лікарями, психологами та консультантами з грудного вигодовування тощо.


Фахівці придумали низку спеціальних вправ як у тренажерному залі, так і у басейні, які допомагають вагітним краще почуватися, бути здоровими та доставляти насолоду не лише собі, а й своїм малюкам у животиках.

 

Одним з найпопулярніших на сьогодні різновидів гімнастики серед вагітних є аквааеробіка. Це - один з найкомфортніших та найбезпечніших видів фізичної активності, яким може займатися кожна майбутня мама. Частина занять проходить у басейні розважально-оздорочого комплексу “Підкова”. А проводить їх сертифікований тренер з Родинного центру «Сімейка».

Сертифікований інстуктор Родинного центру "Сімейка" Марія Прокопчук розповідає, що під час занять вагітні вчаться розслаблятися і краще відчувати своє тіло.


- Особливість наших занять полягає в тому, що вони тематичні. Їх навіть правильніше назвати не аквааеробікою для вагітних, а аквапідготовкою до пологів. Кожного заняття майбутні мами, окрім обов`язкового набору вправ, здобувають і відпрацьовують навички, які точно знадобляться у пологах або допоможуть з комфортом проживати вагітність. Так і пузаті мами, окрім ознайомчого заняття вже відвідали заняття, покликане зменшити больові відчуття в спині та покращити сон. А попереду ще заняття «Довіряю своєму тілу», яке допоможе краще відчувати м`язи, задіяні в пологах та подолати переживання, що викликані очікуванням і народженням малятка.

Впродовж заняття відбулась і тематична фотосесія учасниць від фотографа Юлії Петренко.

Як завжди вагітних у РОК «Підкова» чекає ретельно очищена не хлорована вода, яку для комфорту майбутніх мам і малят, які займаються в басейні, додатково підігрівають. А приємним бонусом-розслабленням є гідромасажери. .

Басейн, де проходять заняття, має зручну аквазону, в якій розташовано два водоспади для легких масажів, донний гейзер та два вбудованих стінових противотока. Також басейн оснащений сучасною системою фільтрації та очистки води іонами срібла, що не створює жодних проблем зі шкірою.

 - Ми вже багато років поспіль є постійними партнерами крнкурсу "Пузата мама-2017". Для нас цей проект є соціально важливим, адже він популяризує материнство та сімейні цінності. Учасниці проекту сміливо доводять усім, що бути вагітною – це зовсім не перешкода для активного життя, чим також і стимулюють до народження діток і тих жінок, які ще не наважилися стати мамою. Відтак, ми з люб’язністю надаємо для наших вагітних басейн для проведення аквааеробіки, адже знаємо, що під час вагітності в міру активні фізичні навантаження позитивно впливають на стан здоров`я не лише матері, але й дитини, - зазначила головний адміністратор басейну РОК "Підкова" Алла Міркова.

Майбутні мами плавали та пірнали, зміцнювали м’язи та «розвантажували» спини, виконували оздоровчу гімнастику та дихальні вправи. Та найбільше вагітним сподобалися вправи для розслаблення, які дозволили відчути неймовірну легкість та невагомість власного тіла. 

Більше новин проекту шукайте у спецрубриці «ПУЗАТА МАМА» на порталі «ЧаРівне.інфо». 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук