У Рівному відбудеться масова вечірка вагітних


Опубліковано 31 Жовтень 2017 о 13:25

Блог Діти в місті Рівне >  Здоровʼя і спорт >  У Рівному відбудеться масова вечірка вагітних


У Рівному відбудеться масова вечірка вагітних

 У Рівному проект «Пузата мама-2017» не припиняє дарувати сюрпризи та приємні емоції його учасницям. Відтак, 2 листопада на майбутніх матусь чекає неймовірна масова вечірка, в якій візьмуть участь усі фіналістки конкурсу.

Тематична вечірка вагітних має назву «Baby Shower». Це - жіноча вечірка в честь майбутньої мами та її малюка, яку влаштовують її подруги або ж сама вагітна.

Захід відбудеться у ресторані із вишуканою грузинською кухнею та колоритом Vinograd.  Для матусь тут вже готують справжній банкет та чимало яскравих сюрпризів.

Це справжнє свято напередодні пологів та прекрасний привід, аби зібратись у колі друзів  та трішки розважитись перед тим, як поринути в материнські турботи.  – розповідає організатор проекту “Пузата мама” Оксана Кравець.- Головна мета – підбадьорити майбутню матусю, зарядити її гарним настроєм та позитивними емоціями. Тож, ми робимо усе для того, аби наші вагітні почувались справжніми королевами.


У цього свята є своя неповторна атмосфера щасливого очікування, а тому умови проведення  вечірки максимально підлаштовані під “вагітну” аудиторію, аби позитивні емоції отримали разом із майбутніми матусями отримали також і їхні малюки у животиках.

Справжньою родзинкою вечірки буде поїздка на лімузинах від компанії “ІкваПрокат”.

На них матусі з самого центру Рівного вирушать на фотосесію від фотографа Марини Худаніч  у готельно-ресторанний комплекс “Софія”.. Тут на матусь чекає квест для вагітних від Агенції дитячих свят “Кукуся” та подарунки від кондитера Юлії Степанюк  та Студії декору та прикрас Decorina.

А ще для майбутніх матусь готують Candy Bar від агенції свят “Вухате зайчення”. А головним «героєм» святкового столу буде смачний торт від рівненського кондитера Ольги Григорук та домашньої кондитерської «Солодке життя».

 

Більше новин проекту –  у рубриці ПУЗАТА МАМА








Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук