Персональний лист від Діда Мороза


Опубліковано 08 Грудень 2017 о 10:10

Блог Діти в місті Рівне >  Персональний лист від Діда Мороза


Персональний лист від Діда Мороза

Особистий лист від Діда Мороза знайде Вашу дитину і подарує їй миті щастя і захвату. А солодощі й іграшки, дбайливо спаковані ельфами-помічниками Діда Мороза, зроблять свято незабутнім!

Наші діти – такі прогресивні й розумні. Вони знають про все на світі. Змалечку володіють іноземними мовами, вибудовують складні комбінації, підказують батькам, як варто вчинити, і часом краще за нас орієнтуються в інтернеті.

Наші діти - такі дорослі, такі зворушливі, і вони так глибоко вірять в дива! Удень ця маленька людина всіляко демонструє вам свою дорослість, а в новорічну ніч щосили намагається не заснути, щоб застати Діда Мороза біля ялинки. Для чого?

Доторкнутись до дива, познайомитися з ним, можливо, запитати в Діда Мороза щось, про що не знає ніхто, і почути від нього дуже важливі для себе слова.

Дитинство живе доки живе в нас віра у світлі дива. На хвилі захоплення хюгге – датською формулою щастя – цьогоріч популярним стало розсилати посилки «хюгге для дорослих». У них – прості й доступні речі, але підібрані з такою любов’ю, що разом дарують тепло і радість, стирають тривоги, повертають безтурботність і відчуття свята.  

Часом простота є геніальністю. Спитайте будь-яку дитину, і вона підтвердить: подарунок, який тобі купили за гроші дорослі, і подарунок, який з’явився «нізвідки» казково, – це зовсім різні речі. І тут дорога іграшка, придбана на очах у дитини, відійде на другий план перед торбинкою ласощів і іграшок від різдвяних ельфів, надісланих Північною поштою, та листа, який Дід Мороз власноруч написав тобі! Тобі і нікому іншому! Він почув тебе, прочитав твої думки, дізнався про твої заповітні бажання!

Іноді у повсякденному житті ми не встигаємо сказати дітям, як ми їх любимо, як пишаємося їхніми здобутками і віримо у них.

Майстерня Діда Мороза допоможе вам зробити це так, що кожне слово надовго збережеться у дитячій пам’яті. Об’єднуються два дива в одне.

Особистий лист від Діда Мороза знайде Вашу дитину і подарує їй миті щастя і захвату. А солодощі й іграшки, дбайливо спаковані ельфами-помічниками Діда Мороза, зроблять свято незабутнім!


Кожен лист – унікальний
, бо містить деталі, імена, події, які стосуються тільки адресата. Свою любов і віру в дитину ви можете передати їй зі сторінок чарівного новорічного послання. Адже Дід Мороз – це дуже великий авторитет, і те, що він говорить, дитина пам’ятатиме щонайменше весь наступний рік. Хіба існує приємніший і дієвіший спосіб додати віри у себе і замотивувати маленьку людину на весь наступний рік і не тільки?


На що варто звернути увагу у виборі подарунку від Діда Мороза

Щороку в Майстерні оновлюються тексти листів. На сайті ви можете обрати шаблон та мову листа, а Дідусь наситить його деталями, які відомі тільки Вашій дитині. Тому кожен лист від Діда Мороза унікальний.

Розсилаються листи по всій Україні – безкоштовна доставка до вашого відділення Нової пошти.

До кожного відправленого листа додається Сертифікат хорошої дитини.

Розроблено три варіанти - від Економ до Голд, від 260 грн до 920 грн (в рамках акції до 10.12.2017), тому така послуга доступна фактично кожному!


Що входить до мінімального набору дитячого щастя 

Персональний лист від Діда Мороза, в якому вказано ім’я дитини, її адреса та особисті моменти, про які знають лише в родині. Послання надійде в конверті з Північного полюса, на якому буде написано вашу адресу. Як підтвердження для допитливих дітей – на конверті буде поштова марка з Північного полюса, а ще незламна сургучева печатка Діда Мороза. І звісно ж бонус на весь рік – Персональний сертифікат хорошої дитини.


До розширеного набору щастя, окрім мінімального, входять також:

  • солодка тростина від ельфів;
  • дерев’яні екоіграшки на ялинку;
  • новорічні імбирні пряники;
  • чарівний механічний дерев’яний пазл, який не потребує клею;
  • північне какао з маршмелоу – мрія кожної дитини;
  • велика новорічна хлопавка, щоб відзначити настання Нового року;
  • казкова упаковка - торбинка від Діда Мороза.

Залежно від того, у кого більше вірить ваша родина, дитина може отримати лист від Діда Мороза, Святого Миколая, або й від них обох.

Батьки застраховані – існує 30-денна гарантія повернення коштів. А також гарантія, що лист від Діда Мороза потрапить до вас додому вчасно.

Не зволікайте, замовляйте – і чудовий теплий святковий настрій вашої дитини вам гарантовано!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук