Топ-10 найкращих літніх таборів 2018


Опубліковано 07 Червень 2018 о 09:17

Блог Діти в місті Рівне >  Топ-10 найкращих літніх таборів 2018


Топ-10 найкращих літніх таборів 2018

Вивчити іноземну мову? Навчитися знімати фільми? Стати рок-зіркою? Або провести незабутній відпочинок у найкрасивіших куточках світу? Усе це стало можливим завдяки сучасним дитячим таборам.

Програма відпочинку у сучасних таборах містить уроки іноземних мов, професійні секції з багатьох видів спорту та інші активності. Photo: Pixabay


Якщо вас спитати про дитинство, що найперше спадає на думку? Зазвичай найприємніші спогади пов’язані з літом, адже літо — це піонерський табір. Протягом цілого року ми з нетерпінням чекали час, коли можна буде пакувати валізи та їхати до табору.

Адже наш табір — це підйом о сьомій ранку, водні процедури та зарядка; щоденні лінійки, кричалки, стінгазети та дискотеки. А ще — незабутнє свято Нептуна і прощальне багаття з піснями під гітару, обмін поштовими адресами й обіцянками писати якомога частіше.

Але зараз у таборах усе по-іншому. Тепер програма відпочинку містить мільйон годин уроків іноземної мови, різноманітні захопливі майстер-класи, гігантські басейни, мотузкові траси та професійні секції з усіх видів спорту.


Дитячі табори нового покоління


Вивчити іноземну мову? Навчитися знімати фільми? Стати рок-зіркою? Або провести незабутній відпочинок у найкрасивіших куточках світу? Усе це стало можливим завдяки сучасним дитячим таборам.

Під час відвідування літнього табору, діти вчаться співпрацювати з іншими людьми, будувати дружні відносини, слідувати правилам і приймати рішення. Усі ці життєві навички виховують самостійність і впевненість, створюючи основу для подальшого розвитку дитини.

Сучасні табори, окрім оздоровлення, відпочинку та дисципліни, надають дітям повний спектр можливостей для розвитку їхніх здібностей.


Види сучасних таборів


Вибір правильного літнього табору може бути досить складним. Розібратися з перевагами відвідування таборів і списком речей, які потрібно взяти, вам допоможе наша стаття «Як зібрати дитину в літній табір».

Сучасний табір — це передусім те, як організовано час дитини. Тематичні програми розробляються з урахуванням законів психології, педагогіки та розвитку дитини. Програмна сітка повинна детально описувати кожну годину кожного дня зміни. У ній враховуються вікові особливості, інтереси дітей та ритм зміни.

Серед сучасних таборів виділяють: освітні, творчі, спортивні, танцювальні, воєнно-патріотичні та бізнес-табори. Серед підлітків мають попит комп’ютерні табори, у яких дітей вчать програмуванню, веб-дизайну, створенню додатків для мобільних телефонів тощо. Високою популярністю користуються мовні табори.


Мовний табір


Відпочинок у таборі з поглибленим вивченням мови — робота на перспективу, яка відкриє двері у майбутнє успішне життя. Основна мета подібних таборів — формування правильних цінностей, любові до навчання, виховання гармонійної й розвиненої особистості та отримання знань, які можна застосувати в житті. А хіба не цього прагнуть усі батьки?


«DEC camp» - міжнародний дитячий табір з повним зануренням в англійську мову. Photo: «DEC camp»


Чому «DEC camp» найкраща альтернатива закордонним таборам в Україні?

Табір уже 10 років успішно працює в Україні. За цей час «DEC camp» відвідало 7000 дітей, і 68% випускників старше 16 років стали студентами зарубіжних коледжів та університетів.

Основна мова спілкування в таборі - англійська. У таборі допомагають дітям удосконалити знання мови і подолати психологічний бар'єр. Діти пишуть листи в NASA, за обідом обговорюють афоризми Стіва Джобса, на ніч слухають «Алісу» в оригіналі ... і буквально закохуються в англійську мову. В основі програми 6 напрямків професій майбутнього: Bisiness & Start-up, Technology & Engineering, Video & FIlm Production, Media & Communications, Global Design, Travel & Tourism.


Video: «DEC camp»

У таборі «DEC camp» дітей вчать творчому мисленню, командній роботі, саморефлексії і іншим корисним навичкам майбутнього, підтримують дітей на етапі дорослішання, допомагають їм розкритися й проявити свої таланти.

У «DEC camp» вчать дітей змінювати світ, починаючи з себе!

Локація табору в Карпатах: Чернівецька область, смт. Мигово.

Локація денного табору в Києві: просп. Героїв Сталінграда, 10д.

Тел. (044) 334 34 01

Email: camp@dec.ua

Дізнатись більше


Мовний табір «BoyarCamp» — це чудова можливість відпочити серед Карпатських гір та вивчити англійську мову.



Всі види дозвілля у таборі BoyarCamp проводяться виключно англійською мовою. Photo: «BoyarCamp»


Усіх учасників розподіляють на підгрупи відповідно до їхнього рівня англійської та віку. Заняття проходять в інтерактивній формі з використанням новітніх методик викладання.


Video: «BoyarCamp»

Друга половина кожного дня присвячена розвагам: екскурсії (Буковель, водоспади, гора Маковиця, місто Яремче з колоритним базарчиком та зоопарком, скелі Довбуша), квести, змагання, спортивні ігри, майстер-класи, воркшопи, тематичні вечірки, басейн, лазертаг, катання на конях, сплав по річці, дискотеки, поїздки на квадроциклах, турпоходи та поїздки на велосипедах, караоке, кіно. У таборі всі розмовляють виключно англійською мовою.

Дізнатись більше


Туристичний мовний табір


Дитячі мовні табори за кордоном — це найкраще місце для того, щоб провести канікули з користю, набути практичних навичок володіння мовою та знайти друзів з різних куточків Землі.



Немає кращого способу вивчити мову, ніж бути зануреними в її культуру. Photo: «KIDS TRAVEL CLUB»


Мотивувати дітей вивчати іноземну мову та впевнено взаємодіяти з незнайомим оточенням з подоланням мовного бар’єру — головна мета «KIDS TRAVEL CLUB». Немає кращого способу вивчити мову, ніж бути зануреними в її культуру. Всі зайняття проходять у формі гри, розмовних факультативів, квестів, що дозволяє дітям відчувати себе вільно та невимушено.


Video: «KIDS TRAVEL CLUB»

Цього року «KIDS TRAVEL CLUB» пропонує підліткам провести літні канікули в Хорватії або вирушити у подорож Баварією. Активний відпочинок в Хорватії — це пляжі прозорого Адріатичного моря, національні парки та незаймана природа, яка захоплює подих своєю красою. Навчально-розважальна програма баварських канікул насичена цікавими екскурсіями старовинними містами, сучасними музеями з інноваційними технологіями та спілкуванням з однолітками з інших країн.

Дізнатись більше


Табір ментальної арифметики


Заняття ментальною арифметикою дають змогу розкрити потенціал дитини. Photo: «Indigo Mental Club»


Останнім часом головним трендом у галузі дитячої освіти стала ментальна арифметика. Завдяки японській методиці усної лічби в таборі ментальної арифметики «Indigo Mental Club» дитині допоможуть розкрити внутрішній потенціал, розвинути фотографічну пам’ять, образне мислення та уяву. У літньому таборі «Indigo» діти зможуть весело провести час, адже авторська програма вдало поєднує інтелектуальний розвиток та активний відпочинок.


 

Video: «Indigo Mental Club»

Більшість людей використовують переважно тільки ліву півкулю мозку, яка відповідає за логіку. Інша частина людей — праву, яка відповідає за образне мислення і фантазію. Заняття ментальною арифметикою розвивають обидві півкулі мозку, і це дає змогу стрімко розкрити потенціал дитини. Люди, у яких «прокачані» обидві півкулі, досягають великих успіхів в житті.

Після проходження курсу ментальної арифметики діти вміють читати вірші або грати на музичних інструментах, паралельно розв’язуючи складні приклади.

Літній табір «Indigo Mental Club» пройде у Києві, та ще у 18 містах України. Щоб гарантовано забронювати місце, дзвоніть прямо зараз за телефонами: (099) 201 34 31, (098) 013 41 55.

Дізнатись більше


Технологічний табір



У таборі поєднується традиційний літній відпочинок з технологічними програмами навчання. Photo: «KID’IT»


Поєднання традиційного літнього табору і технологій можна знайти в міському таборі на свіжому повітрі «Dream On» від KID’IT. Тут відкривають науку по-новому. Діти організовують цікаві наукові проекти, проводять досліди, відвідують психологічні тренінги, творчі майстер-класи.

У таборі «Dream On» вивчають технології не за столами, і не прикутими до гаджетів, а у насиченому подіями форматі. За допомогою технологій діти відкривають світ сучасного мистецтва, геймдизайну, сторітелінгу та акторської майстерності.

В багатьох містах табір «Dream On» вже розпочав свою роботу і запрошує вас приєднатися. Шукайте табір у таких містах:


Дізнатись більше


Екстремальний відпочинок


Для дітей та підлітків, яким подобається спорт та туризм, табір «Дріада» організовує екстремальний відпочинок в мальовничому куточку Івано-Франківської області, поміж зелених смерек, гір і пагорбів.



У таборі діти відпочиватимуть серед мальовничої карпатської природи. Photo: «Дріада»


У таборі на кемперів чекає чисте карпатське повітря, активний відпочинок, спортивні ігри, цікаві майстер-класи, естафети, конкурси, запальні дискотеки і море позитивних емоцій.

Діти навчаться ставити намети, готувати їжу на багатті, відвідають майстер-клас з побудови шалаша в лісі, дізнаються як орієнтуватися на місцевості за допомогою карти, компаса, неба або природних знаків, навчаться поводитися з альпіністським спорядженням і в’язати вузли. Досвідчені інструктори табору «Дріада» розкажуть про те, як вижити в лісі без спорядження і про багато інших цікавих і важливих речей, що стосуються туризму.

Дізнатись більше


Табір на березі моря


Дитячий центр «Чайка» пропонує літній відпочинок на узбережжі Чорного моря. Головна мета центру — створити для дітей, стомлених шумом і метушнею сучасного життя, умови для оздоровлення та відпочинку в чудових природно-кліматичних, побутових та соціально-психологічних умовах. Адже літні канікули — це найкращий час, аби відпочити від навантажень шкільного та позакласного навчання.


Літні канікули — це найкращий час для відпочинку на узбережжі Чорного моря. Photo: «Чайка»


У літньому таборі «Чайка» діти відпочиватимуть в комфортних умовах, завжди будуть смачно нагодовані, купатимуться в теплому морі (не забудуть про панамку), побувають на екскурсії в Оперному театрі. А ввечері грітимуться біля багаття та співатимуть пісень.

Дізнатись більше


Спортивний табір


Дітей будуть тренувати за ліцензійними вправами FIFA. Photo: «Арсенал-CAMP»


Дитячий футбольний табір «Арсенал-CAMP» від професійного футбольного клубу «Арсенал» Київ запрошує дітей провести незабутні літні канікули на новій спортивній базі, яка розташована в с. Плиски (Чернігівська обл.).

Футбольний табір приймає до своїх лав дітей від 6 до 14 років з будь-яким рівнем фізичної підготовки. Протягом десяти днів дітей будуть тренувати за ліцензійними вправами FIFA та з використанням інноваційних технологій, які дозволять створити персональну карту з різними фізичними даними вашого футболіста.

Дізнатись більше


Танцювальний табір


Первинна природа та розвинена інфраструктура готелю, створюють найкращі умови для відпочинку і розвитку. Photo: «Crazy Dance Camp»


Танцювальний табір «Crazy Dance Camp» запрошує дітей у віці від шести до п’ятнадцяти років провести незабутні літні канікули.

Місце проведення — готель «Carnaval Resort & Spa» 4*. Готель розташований в історичному місці, відомому з часів стародавніх скіфів і легендарних українських козаків, в годині їзди від центру Харкова, в с. Коропове, Харківської області. Первинна природа, найчистіше повітря заповідної зони національного парку — «Гомільшанські ліси» в поєднанні з розвиненою інфраструктурою готелю, створюють можливість для ефективної роботи і повноцінного висококласного відпочинку.


У програмі табору:

  • танцювальні майстер-класи;
  • тренінги;
  • розтяжка;
  • акторська майстерність;
  • майстер-клас з макіяжу;
  • уроки англійської мови;
  • лазертаг;
  • майстер-клас зі стрільби з лука;
  • квести;
  • похід на Козачу гору.


Video: «Crazy Dance Camp»

Крім того, діти матимуть змогу щодня відвідувати відкритий або критий басейн, грати у більярд, боулінг, настільний футбол та аерохокей, а щовечора — продемонструвати свої танцювальні вміння на дискотеці.

«Crazy Dance Camp» — це поєднання відпочинку, спорту і отримання знань!

Дізнатись більше


Денний табір



У «Дитячій планеті» підготували декілька напрямів літнього табору за унікальними програмами. Photo: «Дитяча планета»


Якщо ви ще не вирішили, що будуть робити ваші діти цього літа, то приводьте їх до денних таборів «Дитячої Планети». На дітей чекають: ігри, майстер-класи, квести та багато подарунків. Це дійсно весело та цікаво!

Адже для усіх непосидючих хлопчаків та дівчаток у «Дитячій планеті» підготували декілька напрямів літнього відпочинку:

  • табір стилю та краси для модників та модниць;
  • скаут-табір для любителів спорту та пригод;
  • табір мандрівника для любителів подорожувати;
  • табір дослідника для майбутніх науковців.


«Дитяча Планета» — це мережа дитячих парків по всій Україні, оберіть табір у вашому місті та подаруйте дітям незабутній відпочинок.

Дізнатись більше


Безпека


Чим краще табір, тим прозоріше його діяльність. Хороший табір і відповідальний організатор роблять все, щоб не допустити в таборі спалаху захворювань. Це означає, що перша ознака правильної організації — чіткі вимоги до довідок, аналізів та медичної перевірки дитини. В хорошому таборі завжди є свій медпункт з лікарем-педіатром і медсестрою.


І наостанок, обов’язково включіть свою дитину в процес прийняття рішень. Разом із нею ознайомтеся із видами таборів, і вивчіть матеріали, які вони надають. Ми створили для вас повний каталог літніх таборів 2018 року, де ви зможете знайти фотографії або відео табору, приклад щоденних графіків і меню, а також інформацію про розваги та додаткові послуги. У міру того, як діти знайомляться з організацією відпочинку в таборах, у них виникає менше занепокоєння з приводу від’їзду в літній табір.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук