Дитяча стоматологія у Києві: кому довірити молочні зубки?


Опубліковано 12 Листопад 2019 о 15:00

Блог Діти в місті Рівне >  Дитяча стоматологія у Києві: кому довірити молочні зубки?


Дитяча стоматологія у Києві: кому довірити молочні зубки?

Стоматолог - кращий друг із самого дитинства. Photo: «Люмі-Дент»


Знайти хорошого стоматолога - нелегке завдання. Що вже говорити, якщо вам терміново знадобився дитячий стоматолог. Коли мова йде про здоров'я дітей, потрібно вибирати тільки самих надійних фахівців, із багатим досвідом за плечима і хорошими відгуками про їхню роботу. Таким місцем є дитяча стоматологічна клініка Люмі-Дент. Це місце, куди ваші діти будуть ходити без страху і тривоги, які супроводжують будь-яке лікування зубів. «Діти в місті» розкажуть, чому.


Стоматолог - кращий друг із самого дитинства


Деякі батьки вважають, що молочним зубам можна не приділяти багато уваги, а серйозно стежити за дитячими зубами потрібно тоді, коли почнуть рости постійні зуби. Але насправді за зубами потрібно стежити зі самого першого зубика. Карієс далеко не єдина проблема, з якою можуть зіткнутися дитячі зуби. Якщо вчасно не лікувати молочні зуби, проблеми можуть перекочувати до постійних зубів. Уникнути цих проблем допомагає профілактика і регулярне спілкування з хорошим дитячим стоматологом. Навіть якщо в даний момент у ваших діток здорові зуби, знайдіть їм хорошого дантиста, який буде стежити за тим, щоб зубки вашого малюка правильно росли, правильно розвивалися і не псувалися завчасно. Відзначимо, що дитячий стоматолог повинен вміти знаходити спільну мову з дитиною і щиро любити дітей. Дитяча стоматологія Люмі-Дент відома саме такими професіоналами.


Раніше ми писали про важливість догляду за молочними зубками.


Люмі-Дент - дитяча стоматологія у Києві


У Люмі-Дент вам допоможуть вирішити будь-які проблеми із дитячими зубками. До кожного маленького пацієнта у стоматологів клініки індивідуальний підхід. Саме тому в клініці:

  • практикують лікування зубів дітям в стані медикаментозного сну;
  • вдаються до м'якої седації (коли дитина знаходиться в свідомості, але перестає боятися);
  • повністю відмовляються від шприців, які так лякають дітей;
  • лікують карієс без «свердління» зубів;
  • а також ставлять кольорові пломби і різнокольорові брекети.


Таким чином, похід до стоматолога перестає бути тортурами для дитини, а стає приємною процедурою і доброю звичкою.


Які послуги доступні в Люмі-Дент:

  • лікування карієсу, пломбування, лікування каналів;
  • видалення зубів;
  • виправлення прикусу, вирівнювання зубів;
  • пластика вуздечки і язика;
  • фторування зубів і герметизація фісур (профілактика карієсу, зміцнення зубної емалі);
  • чистка зубів, індивідуальний підбір засобів по догляду за молочними зубами.


Це найбільш затребувані послуги в клініці. Але тут вам допоможуть впоратися з будь-якою нестандартною ситуацією, адже у Люмі-Дент є доступ до найсучаснішого обладнання і кращих матеріалів (в тому числі тих, які купують спеціально для лікування молочних зубів).


Ознайомитися з усіма послугами дитячої стоматології в клініці Люмі-Дент ви можете за посиланням https://www.lumident.kiev.ua/ua/services/detskaja-stomatologija.


У клініці працюють найкращі фахівці, які мають ліцензію на дитячу стоматологію, і спеціалізацію по лікуванню зубів в стані медикаментозного сну.


Раніше ми писали про те, чому неправильний прикус потрібно виправляти в дитинстві.


З турботою про дітей



Мережа стоматологічних клінік Люмі-Дент - це команда молодих, енергійних професіоналів. Photo: «Люмі-Дент»


Дитячий стоматолог - це не просто лікар. Це покликання! Згідно з дослідженням голландських учених, близько 24% дорослих бояться зубних лікарів. Що вже говорити про дітей! При цьому є безліч людей, які все життя боялися лікувати зуби, але знайшовши хорошого стоматолога стали ходити на прийом із радістю і без краплі тривоги. У Люмі-Дент зроблено все для комфортного лікування зубів дітям.


Для ефективного лікування клініка пропонує:

  • попередню консультацію та підготовку до лікування зубів у дітей;
  • безпечну цифрову рентгенівську діагностику;
  • стоматологічні мікроскопи для максимально точного точкового лікування;
  • електронну комп'ютерну анестезію;
  • навчання дітей правильній гігієні порожнини рота (проходить в ігровій формі).


Щоб дитина не занудьгувала, поки чекає своєї черги, в клініці їй дадуть олівці, альбом для малювання, іграшки. У Люмі-Дент продумали все до самої дрібниці, тому що дбають про своїх маленьких клієнтів.


У чому особливість Люмі-Дент?


Мережа стоматологічних клінік Люмі-Дент - це команда молодих, енергійних професіоналів, які є не тільки майстрами своєї справи, а й привітними чуйними людьми, які вміють знаходити спільну мову з дітьми. За рік в клініці встигають вирішити проблеми з зубами понад 40 тис. осіб. Довіра пацієнтів забезпечує клініці популярність і впізнаваність. Не вірите? Дивіться відгуки маленьких і дорослих клієнтів на сайті клініки, вони говорять самі за себе.


Раніше ми писали про те, як налаштувати дитину на похід до стоматолога.


Люмі-Дент - це концентрація новітніх технологій в стоматології. Тут використовують усі новинки, які з'являються на цьому ринку, тому ваших дітей чекає не просто лікування зубів, а ціла екскурсія в світ сучасної високотехнічної стоматології.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук