Ідеї для творчості: чим зайнятися і де придбати


Опубліковано 01 Квітень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  Ідеї для творчості: чим зайнятися і де придбати


Ідеї для творчості: чим зайнятися і де придбати

Photo: «Діти в місті»


З кожним тижнем карантину все складніше організовувати дозвілля для дітей. Для допомоги батькам ми вже публікували добірку найцікавіших настільних ігор, а також топ книжкових новинок для дітей різного віку. «Діти в місті» планують і далі підтримувати вас ідеями для цікавого і корисного дозвілля вдома. Цього разу до вашої уваги пропонуємо круті творчі набори, які займуть ваших дітей на цілий день: малювання, ліплення, вишивка, мозаїка і багато іншого далі в огляді.


Набори для малювання


Kineticsand



Photo: Kineticsand


Kineticsand створив Андрій Катрич, тато трьох синів. Все почалося з захоплення дитячими іграшками. Йому завжди подобалося все оригінальне і незвичайне. Багатодітний тато розшукував в мережі нові іграшки, які ще не з'явилися в Україні, замовляв за кордоном і дарував синам. Вони були щасливі, так і з'явився магазин дитячих розвиваючих іграшок Kineticsand.


Набори для малювання фарбами по воді


Чарівна техніка малювання Ебру - це казковий метод малювання, який передбачає замість полотна або паперу використовувати незвичайну поверхню - воду. Звичайно, вода використовується не зовсім проста, та й фарби потрібні спеціальні, приготовані на натуральній основі. В результаті у вас вийде неймовірно красива картина, яку повторити практично неможливо. Спробуйте малювати разом з дітьми. Цей процес заворожує і захопить вашу дитину не на одну годину. А які шедеври виходять у маленьких художників - одне чудо!

Створений на воді малюнок переноситься на папір шляхом накладення аркуша паперу зверху, потім знімається з води і ставиться на горизонтальну поверхню для висихання.

Kineticsand пропонує набори з високоякісними, безпечними фарбами виробництва Туреччини. Не радимо купувати низькоякісні фарби виробництва Китаю. Краще відмовитися від покупки, ніж труїти дітей неякісною продукцією.


Набір Ебру творчість (10 мл) - 699 гривень



Photo: Kineticsand


Набір EBRUA з 12 фарб по 10 мл для малювання в техніці Ебру. Високоякісні безпечні фарби, пластиковий місткий лоток, 10 аркушів паперу для техніки Ебру, аксесуари для техніки.


Набір Ебру творчість (6 мл) - 599 гривень



Photo: Kineticsand


Набір EBRUA з 12 фарб по 6 мл для малювання в техніці Ебру. Високоякісні безпечні фарби, пластиковий місткий лоток, 10 аркушів паперу для техніки Ебру, аксесуари для техніки.


Набори для ліплення


МаМалюк



Photo: МаМалюк


За допомогою творчості розвивається моторика, сенсорика, логіка і розум. У МаМалюк ви знайдете безліч корисних і цікавих наборів для творчості, а також набори якісного пластиліну і аксесуари для ліплення. Преси, ножі та каталки дозволять подивитися на гру з пластиліном з нового ракурсу. Вони допоможуть юному творцеві створювати справжні шедеври.


Набори для випалювання по дереву


«Кеша»



Photo: «Кеша»


В інтернет-магазині «Кеша» представлено найширший асортимент товарів і наборів для творчості дітей. Тут ви знайдете розвиваючі розмальовки, інструменти для ліплення, пасти для створення моделей і багато іншого.

Кожен з наборів приносить певну користь для різнобічного розвитку дитини. Величезна різноманітність дозволить вам підібрати найбільш цікаві та привабливі іграшки та інструменти для творчості, що відповідають віковим особливостям і смакам малюка. Особливо цікаво дитині буде попрацювати з наборами для випалювання по дереву. Школяр зможе зробити унікальну картину своїми руками.


Набори для дівчаток


Pompon4ik Toys



Photo: Pompon4ik Toys


Творчість - основа дитячого розвитку. З раннього дитинства малюкам корисно малювати, розфарбовувати, робити аплікації, збирати з намистин прикраси. Без таких захоплюючих ігор важко уявити будні дитини.

У Pompon4ik Toys, крім іншого, представлений широкий асортимент ігор для дівчаток. Це всілякі набори для рукоділля, набори для браслетів з намистин, міні-ткацький верстат, домашня студія моди і багато іншого. Такий подарунок порадує будь-яку дівчинку.


Набори для експериментів


Артлавка



Photo: Артлавка


Артлавка відкрита для всіх, хто любить творити і розвиватися, хто усвідомлює важливість розвитку дітей через творчість. В інтернет-магазині зібрано безліч наборів для творчості на будь-який смак, але особливу увагу хочеться приділити сучасним наборам для дослідів і експериментів в домашніх умовах.

Влаштовуйте хімічні експерименти, вирощуйте кристали і варіть мило прямо вдома.


Набори для креативного творчості


Бебі Бутік



Photo: Бебі Бутік


У каталозі товарів інтернет-магазину Baby Butik ви знайдете все, що необхідно для щасливого дитинства. Іграшка - не просто розвага і спосіб зайняти дітей на якийсь час, але і навчальний посібник. У малюків за допомогою ігор розвивається моторика, мова, слух, вони пізнають навколишній світ, його різноманітність і фарби.

Старші діти за допомогою розвиваючих ігор починають включати уяву, логічне і абстрактне мислення, тренують креативність. Саме для цих цілей в Baby Butik ви зможете знайти набори для креативної творчості, за допомогою яких дитина зможе самовиражатися, проявляти фантазію і смак.


Це тільки мала частина творчих занять, яким діти зможуть присвятити час вдома. Заходьте в каталоги спеціалізованих інтернет-магазинів і ви зможете побачити все розмаїття наборів для дитячої творчості та розвитку.


Читайте також: Карантин 2020: чим зайняти дітей в незаплановані вихідні?






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук