Топ-7 фільмів про тварин, заснованих на реальних подіях


Опубліковано 17 Квітень 2020 о 11:00

Блог Діти в місті Рівне >  Топ-7 фільмів про тварин, заснованих на реальних подіях


Топ-7 фільмів про тварин, заснованих на реальних подіях

Photo: Freepik


Одна з найулюбленіших категорій фільмів для дітей - це фільми про тварин. Вони не тільки піднімають настрій, змушують реготати і плакати від щастя, але також вчать дітей доброті, співчуттю і любові до ближнього.

Особливою магією володіють фільми, засновані на реальних подіях, адже завжди можна показати малюкові реальні фотографії тварин, про яких він подивився фільм. При перегляді таких фільмів народжується віра в чудеса, адже дитина розуміє, що в нашому житті все можливо.

«Діти в місті» зібрали 7 неймовірних фільмів про тварин, які знімали за реальними історіями.


Того



Video: Walt Disney Studios


Це фільм 2019 року про видатного погонича Леонарда Сеппала і його улюблену собаку Того. Фільм розповідає про події 1925 року, коли десятки погоничів з їздовими собаками рятували маленьке містечко від спалаху дифтерії. Це історія про самопожертву, героїзм і сміливість. Особливу чарівність фільму надають флешбеки про дитинство головного героя – собаки Того.

Вік: 2+


Рудий пес



Video: Top100kinoTV


Фільм, що розповідає історію австралійського пса-мандрівника на прізвисько Рудий. Він подорожував по всій країні, мав десятки імен. Але найдовше він жив в невеликому містечку, де видобувають залізну руду. Пес має особливий характер, за який його обожнюють всі жителі міста. До речі, в Австралії йому встановлено пам'ятник.

Вік: 12+


Читайте також: Топ-10 тварин, які стануть найкращим другом вашій дитині


Хатіко



Video: Кінокліп Сховище


Це фільм про справжню дружбу між людиною і собакою. Пес Хатіко є символом вірності і відданості в Японії. Це історія про те, як пес 9 років чекав свого господаря, щодня повертаючись на одне місце.

Вік: 12+


Білий полон



Video: Movieclips Classic Trailers


Фільм про їздових собак, які на півроку залишилися на полярній станції в самоті і змогли вижити до тих пір, поки дослідники змогли повернутися за ними. Дивовижна історія про командну роботу і виживання.

Вік: 12+


Читайте також: Вихованці для дітей-алергіків


Ми купили зоопарк



Video: Fox Family Entertainment


Чудовий сімейний фільм про батька і двох дітей, які волею випадку стали власниками зоопарку, який розорився. Щоб залишитися на плаву і врятувати тварин, головному герою доведеться багато працювати, паралельно вирішуючи сімейні проблеми.

Вік: 12+


Балто



Video: Movieclips Classic Trailers


У список фільмів, заснованих на реальних подіях, варто також включити мультфільм «Балто». Він розповідає про ту ж історичну подію, що і фільм «Того», ось тільки головним героєм є інша собака. Балто - пес, який прославився під час Великої гонки милосердя, бо саме він привіз до міста вакцину - був останнім в естафеті на шляху до міста.

Звичайно, в мультфільмі багато вигаданого, але зате він підійде для самих маленьких.


Вам також сподобається наша добірка: Цирки без звірів: як познайомити дітей з тваринами


Меган Ліві



Video: Фільми


Це фільм про війну і собаку, яка спеціалізувалася на пошуку вибухівки. Він заснований на реальних подіях, що відбулися з дівчиною мор піхом та її псом Рексом. Це історія про справжню дружбу і відданість.

Вік: 12+


Ця добірка ідеальна для сімейного перегляду, адже сподобається не тільки дітям, підліткам, а й їхнім батькам. Кожна історія по своєму захоплююча і неймовірна. Відзначимо, що вікові обмеження умовні, в супроводі батьків фільми можна дивитися і в більш юному віці.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук