Онлайн-уроки на карантині для 1-4 класів


Опубліковано 28 Квітень 2020 о 09:00

Блог Діти в місті Рівне >  Онлайн-уроки на карантині для 1-4 класів


Онлайн-уроки на карантині для 1-4 класів

Автор фото – прес-служба Міністерства освіти та науки України


У вівторок, 28 квітня, Всеукраїнська школа онлайн розпочинає трансляцію уроків для школярів 1-4 класів. Уроки транслюватимуться на YouTube МОН та ще 4-х телеканалах. Програма розрахована на 5 тижнів і складається з чотирьох предметів: української мови, математики, науки та мистецтва. 


“Кожен урок триватиме 15 хвилин, що є оптимальним для занять дітей цієї вікової категорії у форматі теле- та онлайн-лекцій. Загалом для дітей початкової школи найкращим є безпосередній контакт і навчання зі своїм вчителем, тому ми не планували робити онлайн-уроки для дітей цього віку. Однак багато батьків та педагогів звертаються до нас із проханням організувати уроки і для початкової школи”, – розповіла т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.


Окрім онлайн-версії уроків на YouTube МОН, заняття можна буде дивитися також на телеканалах:

  • 1 клас – Піксель
  • 2 клас – UA:Перший
  • 3 клас – UA:Культура
  • 4 клас – ПлюсПлюс


Уроки транслюватимуться у вівторок та четвер з 09:00 до 10:00.


Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента України, Міністерства освіти і науки України, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), PinchukArtCentre, Національного художнього музею України, проєкту “Книга-мандрівка. Україна”, громадської спілки “Освіторія”, а також понад 20 педагогів, що зголосилися стати вчителями для усієї країни. Зйомки уроків відбуваються у Новопечерській школі м. Києва.


Джерело: Міністерство освіти та науки України.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук