Добірка фільмів для сімейного перегляду, знятих за книжками


Опубліковано 12 Травень 2020 о 12:00

Блог Діти в місті Рівне >  Добірка фільмів для сімейного перегляду, знятих за книжками


Добірка фільмів для сімейного перегляду, знятих за книжками

Photo: Рixabay


Сімейний перегляд фільмів - прекрасна традиція, яка зближує. Діти з нетерпінням чекають цього моменту, коли вся сім'я, озброївшись смаколиками, сідає за перегляд смішної комедії або зворушливого мультфільму.

Ще одна прекрасна традиція - читання перед сном. Вона прищеплює дитині любов до книжок і історій. «Діти в місті» пропонують ці прекрасні традиції об'єднати, подивившись фільми, зняті за дитячими і підлітковими книгами. Ви можете прочитати книги, після чого подивитися їх екранізацію. Для дитини це буде справжня пригода .


«Пригоди Паддінгтона»


Ця прекрасна дитяча книжка про пригоди ведмедя з Перу, який вміє говорити. Мішка прилітає в Лондон, де його чекає безліч пригод. Проста сім'я усиновляє Паддінгтона, якого важко не полюбити. Але жити з ведмежам справа не проста.



Video: Кінопалац 


«Павутиння Шарлотти»


Цей фільм часто показували по телевізору в середині 2000-х. Але мало хто знає, що знятий він був по книзі Елвіна Брукса Уайта. Книга розповідає про павучиху Шарлотту, яка намагалася врятувати порося від поїздки до м'ясника.



Video: isthemoviegood 


«Кролик Петрик»


Чудова дитяча казка, яку зовсім недавно екранізували. Історія про веселого кролика, який весь час розоряє грядки злого фермера МакГрегора.



Video: B&H Film Distribution Company 


«Чарлі та шоколадна фабрика»


За цю дивовижну книгу багато читачів взялися вже після перегляду яскравого фільму за участю Джонні Деппа. Це прекрасна казка про сімейні цінності, чесність та доброту, приправлена хорошою фантазією автора.



Video: Movieclips Classic Trailers


Читайте також: Топ-7 фільмів про тварин, заснованих на реальних подіях


«Аліса в Країні Чудес» і «Аліса в задзеркаллі»


Дві чудові екранізації за участю того ж Джонні Деппа не залишать дітей байдужими. Хоч багатьом і не до душі трохи дивна історія про Алісу, вона вчить дітей мріяти, фантазувати і залишатися самим собою в будь-якій ситуації.



Video: B&H Film Distribution Company 


«Хроніки Нарнії»


Ціла серія книг і фільмів, яка не залишить дітей байдужими. Це одна з найпопулярніших фентезійних саг, де зібрали найрізноманітніших персонажів.



Video: You Change


«Гаррі Поттер»


Беззмінним лідером серед книг і фільмів для підлітків є, звичайно, Гаррі Поттер. Цілий світ, в який хочеться повертатися знову і знову, навіть будучи дорослим. Правда, варто врахувати, що останні фільми про Поттера мають вікові обмеження.



Video: Movieclips Classic Trailers


Корисне читання: добірка книг для маленьких розумників


«Голодні ігри»


Ще одна популярна серія книг для підлітків, яку прекрасно екранізували. Це досить серйозне кіно, в якому закладено безліч відсилань до сучасного світу. Дивитися його не варто раніше 14 років.



Video: Кінопалац


Вам може сподобатися наша добірка: Топ-12 патріотичних мультиків, які розкажуть дітям цікаві факти про Україну






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук