11 нових мультфільмів для всієї родини


Опубліковано 04 Березень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  11 нових мультфільмів для всієї родини


11 нових мультфільмів для всієї родини

Іноді ми вмикаємо дитині новий мультфільм й не помічаємо, як самі із захватом слідкуємо за розвитком подій. І це добре, адже спільний перегляд зближує, та й ви зможете пояснити дитині незрозумілі для неї речі, або вчинки персонажів.

Пропонуємо для перегляду топ-11 нових мультфільмів 2020–2021 років. Деякі з них вже є в мережі, а прем’єрний показ інших запланований на весну та літо. Але це чудова можливість сходити з дитиною в кіно та переглянути улюблений мультик на великому екрані, похрустуючи попкорном.


Але досить балачок, переходимо до нашої добірки. Почнемо ми з мультфільмів, які можна переглянути хоч прямо зараз. Зберігайте собі та поширюйте.


«Душа»



Новий мультфільм студії Pixar розкриває тему смерті та швидкоплинності життя, яке не варто витрачати даремно.

За «Душею» стоїть душа і голова одного з головних авторів сучасного мейнстріму Піта Доктера, що придумав «Корпорацію монстрів», «ВАЛЛ*І», «Вгору» і «Головоломку» — найважливіші фільми XXI століття з рейтингом 6+, що пояснюють, як справлятися зі страхом смерті, дитячими травмами, самотністю і емоціями, що виходять з-під контролю.

За сюжетом шкільний учитель музики й талановитий піаніст Джо Гарднер завдяки випадку гине, впавши у відкритий каналізаційний люк на вулиці. Гарднер у вигляді невеликого згустку душі потрапляє в таємничий світ, повний людських захоплень, там він зустрічає молоду душу на ім’я 22. Вас очікує ще одна добра, зворушлива та надихаюча картина від Pixar, що розповідає про смерть та життя в максимально доступній формі.


«Поклик джунглів»



Одного ранку мешканці джунглів виявили, що вміють розмовляти, і можуть спілкуватись між собою. Вони з’ясовують, що недалеко від місця їхнього проживання розбився космічний корабель. На ньому маленький прибулець з віддаленої галактики Фліп прилетів завойовувати Землю і прихопив із собою нові технології, серед яких був пристрій-перекладач з усіх мов. Звірі настільки добродушно поставилися до гостя, що прибулець відразу ж вирішив відмовитися від своєї загарбницької місії. І тепер він разом зі своїми друзями намагається знайти спосіб, щоб повернутися додому.


«Сімейка Бігфутів»



Кожна сім’я вважає себе особливою, але головні герої цього мультику змогли перевершити всіх. Це сталося, коли тато перетворився в бигфута, а його син успадкував неймовірні здібності. Завдяки одній з них, він навчився розуміти тварин, і тепер разом з ними живуть величезний ведмідь, білка і милий єнот зі своїми дитинчатами. Одного разу вони дізналися, що заповідник, розташований на Алясці, виявився у страшній небезпеці. Звичайно ж, герої негайно вирушили на допомогу. Попереду їх чекає безліч непростих випробувань. З чим їм доведеться зіткнутися і чи зможуть вони подолати всі труднощі на шляху до благої мети?


«Скубі-Ду»



Юний хлопчисько Шегги зустрічає на пляжі чарівне цуценя, з яким ділиться бутербродом. З цього моменту вони стають найкращими друзями. Хлопчик приводить песика в свій будинок і дає йому кличку Скубі-ду. Тепер вони завжди і все роблять разом. Під час Хеллоуїна вони навіть надягають однакові костюми. Відправившись за солодощами, юні герої опиняються біля покинутого будинку й зустрічають там Дафну, Фреда і Вельму. Саме в цей день вони вперше викрили шахрая, який прикриває свої діяння надприродними явищами. Це було початком їх неймовірного пригоди.


«Сімейка Крудс: Нова ера»



Чудове та довгоочікуване продовження популярного анімаційного фільму про неймовірні пригоди доісторичного сімейства Крудсів на світанку людства.

За сюжетом, родина Крудсів прийняла до себе хлопця-приблуду на прізвисько Малий. Між Малим та юною шибеницею Гіп проблискує кохання, що не подобається її татусеві. Втім, родина мала залишити свою занедбану печеру та вирушити на пошуки більш придатного місця для життя. Одного дня вони випадково знаходять по-справжньому райську оазу, збудовану іншим доісторичним сімейством, які називають себе прогресивними людьми і ніколи не бачили печерної людини. Щоправда «культурний обмін» стає справжнім випробуванням для всіх.


«Відьмина служба доставки»



Конічіва! Після невеликої перерви маестро Хаяо Міядзякі знову готовий взяти тебе за руку і провести крізь свої чудернацькі світи. Цього разу ми політаємо на справжнісінькій мітлі у компанії чарівної юної відьми Кікі та її кота Джі-Джі.

Прокат з 04 лютого до 10 березня 2021


«Том і Джеррі»



Сімейна комедія «Том і Джеррі» — це історія про першу зустріч вічних суперників мишеняти та кота. Вихід стрічки на екрани приурочено до 80-річчя від створення персонажів.

У одному з престижних готелів працює Кайла. Їй дуже хочеться, аби заплановане у готелі весілля, пройшло ідеально. Але ж чи це можливо, коли повсюди нишпорить надокучливе мишеня Джері? Сама дівчина з гризуном справитися ніяк не може, тож звертається по допомогу до вуличного кота Тома. Впертий та цілеспрямований кіт — єдина її надія на порятунок.

Прокат з 25 лютого до 17 березня 2021


«Райя і останній дракон»



Події мультфільму розгортаються у альтернативному всесвіті, на Землі, яку населяє древня цивілізація. Тут, у царстві Лумандра, живе безстрашний воїн Рая. Вона чарівна та привітна, має палке серце та понад усе прагне відшукати останнього дракона, що лишився у живих. Але поки що Рая погано розуміє де саме шукати цю дивовижну істоту. Тим часом у водній товщі живе Сісу (Аквафіна). Вона залишилась зовсім одна і не знає, що чекає на неї в майбутньому. Проте за певних умов вона може стати людиною та жити новим життям.

Мультфільм можна подивитися у кінотеатрі з 4 березня.


«Пончари: Глобальне заокруглення»



Пончари — ну дуже кумедні створіння. Округлі як пончики й пухнасті немов хом’ячки. Але коли двох з них раптом затягує петля часу, з’ясовується, що в майбутньому пончари — музейні експонати поряд з динозаврами. Потрібно терміново змінити хід історії й для цього вони вирушать у мандрівку всіма епохами. Їм все в новинку і все цікаво: хоч печерні люди, хоч квадрокоптери. А це значить, що попереду — округляючі пригоди!

Прокат: З 18 березня 2021 до 24 березня 2021


«Ліга монстрів»



Уявіть собі світ, у якому серед людей живе чимало монстрів. Вони цілком безпечні, привітні до людей і є невід’ємною частиною світу. Боротьба монстрів у ринзі — найпопулярніший вид спорту, а монстри-переможці є улюбленцями для безлічі фанатів. Хлопець на ім’я Вінні обирає таку ж професію, як і в його батька. Він займається тренуванням монстрів. Наразі його мета — привести до перемоги монстра-аутсайдера, у силу якого ніхто не вірить.

Прем’єра відбудеться 13 травня.


«Посіпаки. Становлення лиходія»



Пропонуємо відправитися у подорож і побачити світ, в якому живуть Посіпаки. Цього літа виходить продовження популярного в усьому світі мультфільму. Непосидючі створіння, які не знають, що таке спокій, полюбилися багатьом із нас. У новому анімаційному фільмі «Посіпаки. Становлення лиходія» ми побачимо, як жовті прислужники вперше зустрілися зі своїм господарем, коли той був ще підлітком. 12-річний Грю і невгамовні міньйони повернуть нас туди, де починалася їхня історія.

Прем’єра: 1 липня 2021


Джерело: Youtube





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук