Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Рівного


Опубліковано 09 Липень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  Оглядові статті >  Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Рівного


Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Рівного

Photo: Freepik


Найближчі кілька тижнів в Україні будуть спекотними і практично без дощів. У таку погоду особливо хочеться побути біля води, відпочити на пляжі і насолодитися звичним літнім дозвіллям. «Діти в місті» створили добірку пляжів у Рівному та його околицях, які можна відвідати з дітьми.


Басів кут

Цей пляж підходить лише для того, щоб по засмагати та відпочити біля води. Втім, купатися там не рекомендується. Втім, це єдиний міський пляж, всі інші знаходяться за містом.


Здолбунів

Недалеко від міста є декілька ставків, де можна чудово провести час. Чиста вода і піщане дно гарантоване. Втім, інфраструктура на цих ставках не дуже розвинута.



Photo: ЧаРівне


Червона калина

До цього місця доведеться проїхати аж 45 кілометрів, але це озеро того варте. Водойма дуже доглянута, а біля неї розташований санаторій.


Обарів

Гарне озеро, на якому можна відпочити як безкоштовно, так і платно. Є пляжна інфраструктура та парк-готель, де можна зупинитися.


Хрінницьке водосховище

Біля цієї водойми можна знайти багато санаторіїв, де можна відпочити з родиною. Пляжі тут платні, але сума за вхід дуже символічна.


Читайте також: Літо в розпалі: приховані небезпеки, від яких потрібно захистити дитину в спеку






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук