Хелен Дорон: англійська мова для дітей Рівне


Опубліковано 02 Серпень 2021 о 09:30

Блог Діти в місті Рівне >  Освіта >  Хелен Дорон: англійська мова для дітей Рівне


Хелен Дорон: англійська мова для дітей Рівне

Курси англійської мови для дітей враховують вікові особливості та психологічні аспекти сприйняття інформації. Вже з перших уроків діти набувають впевненості у спілкуванні англійською мовою, що позитивно позначається на подальших успіхах.  


Навчання дошкільнят англійської


Навчання дітей англійської у Рівному ґрунтується на основі від простого до складного. Ігри, пісеньки й римування допомагають малюкам швидше сприйняти й запам'ятати англійську мову. Програма складається з двох ступенів:


  • Для дітей, які тільки починаються знайомитися з англійською.
  • Курс Helen Doron English для дітей, що продовжують вивчення мови. 


Курс «Англійська мова для дітей Рівне» побудований таким чином, що у процесі навчання не доводиться нудьгувати – заняття проходять в ігровій формі, а кожні 5-7 хвилин відбувається зміна активностей.


До завершення курсу англійської діти віком від 5 до 7 років вільно спілкуються за наступними темами: кольори, частини тіла, сім'я, тварини на фермі та у зоопарку, одяг, іграшки, музичні інструменти, їжа.


Курс англійської Рівне: для молодших школярів


Програма англійської мови для школярів молодшого віку розроблена відповідно до міжнародних стандартів. Призначена для дітей, готових до навчання з використанням творчих вправ, нестандартних завдань, пісень, коміксів і рольових ігор. На заняттях діти навчаються системному виконанню завдань, звикають до навчального середовища й дисципліни. 


Навчальні програми сприяють розширенню лексичних, лінгвістичних та граматичних знань, формують навички спілкування англійською та підвищують мовну компетенцію загалом. Навчання на курсах англійської у Рівному допомагає дитині сприймати інформацію у складному вигляді й надалі. 


Helen Doron English для підлітків: ґрунтовна підготовка до іспитів


Поступова система презентації граматики й лексики допомагає ретельно відпрацювати кожен елемент, формуючи міцну базу для подальшого вивчення англійської мови. Застосовується поглиблений підхід до особливостей техніки читання, граматики та вимови. Після кожного розділу передбачений тест, який дає можливість вчителю та учневі відстежити динаміку знань. 


Курс «Англійська для дітей Рівне» орієнтований на цікаві молодіжні тематики й міжнародні програми. Підлітки вільно спілкуються англійською з однолітками. Стратегії навчання поступово розширюються, забезпечують до завершення загальноосвітньої школи пристойне знання мови, а головне – сталі навички використання англійської у реальному житті.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук