Топ-10 нових мультфільмів для всієї родини


Опубліковано 12 Серпень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  Топ-10 нових мультфільмів для всієї родини


Топ-10 нових мультфільмів для всієї родини

Photo: Freepik


«Душа»


Джо Гарднер працює вчителем музики в нью-йоркській школі. Одного разу Гарднер отримує унікальний шанс: знаменита джазова співачка Доротея Вільямс шукає музиканта для свого виступу. Джо успішно проходить прослуховування і отримує роботу мрії, але випадково падає в вуличний люк на шляху додому…

Після нещасного випадку Джо приходить до тями на небесах, де він очікує своєї черги на перехід в інший світ. Одержимий ідеєю нарешті зіграти на сцені, Джо відмовляється вмирати, тому збігає і потрапляє в дивну частину небес — Центр з підготовки душ перед відправкою на Землю.


«Рая та останній дракон»


Події мультфільму розгортаються у альтернативному всесвіті, на Землі, яку населяє древня цивілізація. Тут, у царстві Лумандра, живе безстрашний воїн Рая. Вона чарівна та привітна, має палке серце та понад усе прагне відшукати останнього дракона, що залишився в живих. Але поки що Рая погано розуміє де саме шукати цю дивовижну істоту. Тим часом у водній товщі живе дракон Сісу. Вона залишилась зовсім одна і не знає, що чекає на неї в майбутньому.


«Мітчелли супроти Машин / Підключені»


Дотепна науково-фантастична анімаційна комедія для всієї родини про невдалий сімейний відпочинок та порятунок світу від апокаліпсису.

За сюжетом, родина Мітчел переживає кризу у стосунках і планує спільний сімейний відпочинок, який їм конче необхідно провести разом, оскільки їх донька Кеті невдовзі поїде навчатись до коледжу. Голова сімейства, Рік Мітчел, збирає спорядження, вантажить сім’ю в машину та везе усіх на природу. Щоправда якраз в цей час у світі починається справжнє «повстання машин», а Мітчеллам замість відпочинку доведеться вступити в нерівне протистояння із бунтівними комп’ютерами.


«Чарівний дракон»


Студент коледжу зустрічає чарівного дракона, який виконує бажання. Тепер цій парочці треба знайти подругу дитинства студента і відповісти на важливе питання: якщо ти можеш побажати що завгодно, то як зрозуміти, які бажання варті втілення?


«Лука»


Події анімації «Лука» від Disney та Pixar розгортаються на мальовничому узбережжі Італійської Рів’єри. Це історія про дорослішання хлопчика, наповнене морозивом, пастою та нескінченними поїздками на скутері. Головний герой Лука ділить свої пригоди зі своїм новим найкращим другом, але розвагам та веселощам загрожує схований глибоко-глибоко секрет: морські страховиська з іншого світу, які живуть просто під поверхнею води.


«Спіріт: дикий мустанг»


Події розгортаються у Техасі, у невеличкому містечку Мірадеро. 12-річна дівчинка Лакі переїхала сюди нещодавно. Вона виросла без мами, хоча дуже добре її пам’ятає. Пам’ятають жінку і жителі містечка. Передусім завдяки тому, як майстерно вона їздила верхи. Дівчинка випадково зустрічає норовливого та швидкого мустанга. Лакі називає його Спірітом. Вона — єдина, кому вдається знайти спільну мову з волелюбною твариною. Дівчинка знайде собі подруг, таких самих вправних вершниць, як і вона сама.


«Упс! Пригоди тривають»


Потрапивши у ковчег, від всесвітньої повені врятувались не тільки знайомі нам тварини, а й два фантастичних види. Малюки Фанні та Лея саме до них і належать. Подорож на ковчезі триває вже довгих 150 днів. Заготовлених харчів стає все менше, а суші так і не видно. Фанні та Лея наважуються на ризикований вчинок та вирушають на пошуки, сівши на пліт. На них чекає знайомство з новим, небаченим до того світом.


«Бебі Бос 2. Сімейний бізнес»


На юних глядачів чекає нова зустріч з невгамовним малюком. Колись це дитя потрапило у звичайну родину, проте з’ясувалося, що насправді це суперагент під прикриттям. Як же складатиметься життя цього вимогливого хлопчика далі? Життя не стоїть на місці, діти стають більшими, а разом з ними стають більшими і проблеми, які в них виникають.


«Космічний джем. Нові легенди»


Маленький син баскетболіста Леброна Джеймса зовсім не цікавиться спортом. Його мрія — стати розробником комп’ютерних ігор. Татові та сину випаде нагода порозумітися одне з одним, коли обоє потраплять у пастку віртуальної реальності. Усім тут заправляє підступний штучний інтелект (Дон Чідл). Аби вибратись звідси разом із сином, Леброн має виграти у найважливішому матчі свого життя. З ним у команді — невгамовні та недисципліновані герої Looney Tunes. Суперниками ж стануть зірки НБА, вдосконалені до непізнаваності.


«Рок Доґ 2»


Головний герой мультфільму — молодий тібетський мастиф Боді. Повний сили та енергії, він не хоче сидіти на місці та готовий робити будь що для втілення своєї мрії. Боді вже давно вирішив, що хоче присвятити себе музиці. Пройшовши крізь низку випробувань, наш герой нарешті потрапляє до справжнього рок-гурту. Боді зі своїм грутом True Blue співатимуть разом із найпопулярнішою поп-зіркою Lil 'Foxy. Тільки так Боді та його друзі зможуть зрозуміти справжню ціну слави та все одно лишитись друзями.


Фото з відкритих джерел





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук