Найкращі мультфільми та фільми про динозаврів


Опубліковано 24 Червень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  Найкращі мультфільми та фільми про динозаврів


Найкращі мультфільми та фільми про динозаврів

Photo: Freepik


Динозаври завжди прориваються у дитинство раптово та рішуче. Гігантські монстри викликають у дітей захоплення та радість. Важко уявити, що землею колись ходили ящури завбільшки з будинок.

Давайте разом поринемо в цей дивовижний світ динозаврів. Тим паче "Діти в місті" підготували добірку з найкращих мультиків та фільмів про динозаврів.


Діномама


Головні герої фільму живуть у Долині Динозаврів, на місці якої побудовано їхнє американське містечко. Так сталося, що через бійку запускається машина часу, і діти переносяться в Юрський період. Тут на них чекає дбайлива, але справедлива мама-динозавр.

Творці мультика демонструють не жорстокого і страшного динозавра-монстра, а добру самку величезного ящура. Вона всіляко допомагає дітям повернутися додому у свій час.



Video: Regal


Добрий динозавр


Динозавр Арло – наймолодший та найменший у своїй сім'ї. Він боїться всього, що тільки можна. Одного разу він випадково падає в річку, і бурхлива течія забирає його в далеку далечінь. Там він зустрічає людського хлопчика – дуже маленького, але дуже відважного. Згодом між ними виникає міцна дружба.



Video: B&H Film Distribution Company


Земля первісних часів


Класичний та улюблений мультфільм про динозаврів. Прекрасна історія, небезпечні монстри та чудові малюнки анімації подарують дитині півтори години захоплюючих пригод. Якщо не можете визначитися з вибором, подивіться Землю первісних часів – цей мультик зовсім не приїдається.



Video: Jim Margle


Читайте також: ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду


Динозавр


Надзвичайно красива комбінація живої зйомки та комп'ютерної графіки. Це не просто сухий довідник про те, як жили прадавні ящури. Це наочний приклад добра та дружби, зрозумілий навіть маленьким глядачам.

Обмеження за віком: 6+



Video: Classic Movie Trailers


Прогулянки з динозаврами 3D


Динозавра Патчі ніхто не сприймає серйозно – він народився маленьким та слабким. Проте Патчі завжди намагався довести, що він – один зі зграї. Прекрасний проект від ВВС, дуже реалістичний, але не жорстокий. Чудова графіка, хороша музика та приємна історія забезпечать вам з дітьми чудовий та пізнавальний вечір.



Video: Ukrainian Film Distribution


Втрачений світ


Легка комедія для весело-пригодницького настрою. Смішний нетяма-вчений та його помічниця вирушають у захоплюючу подорож. Випадково вони опиняються у загубленому світі, де повно динозаврів та небезпечних істот. Тепер їм доведеться знайти дорогу додому.

Обмеження за віком: 12+



Video: Movieclips Classic Trailers


Подорож до центру Землі


Ще один фільм про подорож до загубленого світу динозаврів і доісторичних істот. Тільки цього разу більше небезпек та менше комедії – справжні пригоди. У вченого-мрійника пропав брат. Але він залишив підказки. По цих "хлібних крихтах" вчений вирушає на острів, де знаходить вхід у Загублений світ.

Обмеження за віком: 12+



Video: Nicolikinz1


Бонус: Парк Юрського періоду


Це настільки популярний фільм, що вказувати його у добірці навіть якось недоречно – немає людини, яка б не чула про Парк Юрського періоду.

Проте річ у тому, що не існує кращого фільму про динозаврів, ніж цей. Стівен Спілберг створив ідеальну історію про пригоди на острові з динозаврами. Фільму скоро буде 30 років, а він досі не застарів – ані за сюжетом, ані за графікою. Відмінний вибір для перегляду з підлітками.

Обмеження за віком: 16+



Video: B&H Film Distribution Company


Парк Юрського періоду згодом перетворився на серію фільмів. І кожен новий фільм не лише по-новому розкривав героїв, а й показував дедалі дивніших динозаврів.

Нещодавно відбулася прем'єра нової частини Світ Юрського періоду 3: Домініон. У фільмі розповідається, як невгамовні вчені втрутилися в генетику і створили ще страшнішого динозавра. Несподівано цей динозавр тікає, і тепер усім-усім загрожує нова небезпека від супер-розумного та супер-кровожерливого динозавра. Адже природа дуже не любить, коли у її справи втручаються.

Якщо будете дивитися з дітьми, зверніть увагу, що обмеження за віком 16+.



Video: B&H Film Distribution Company


Зверніть увагу на нашу добірку: ТОП-10 нових мультфільмів, які можна подивитися разом з дітьми





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук