Чому батьки вибирають коляски-трансформери


Опубліковано 25 Липень 2022 о 14:00

Блог Діти в місті Рівне >  Оглядові статті >  Чому батьки вибирають коляски-трансформери


Чому батьки вибирають коляски-трансформери

Photo: fotolia


Дитяча коляска-трансформер – відносно новий вид транспортного засобу для малюків. Проте все більша кількість батьків віддають перевагу саме йому через велику зручність експлуатації та відсутність необхідності придбання нового візочка через невеликий проміжок часу, коли немовля підросте. В чому переваги коляски-трансформера і на що звернути увагу під час її придбання, розповімо далі.


Основні переваги коляски-трансформера


Найголовніша причина популярності візочків такого типу – універсальність у використанні. В комплекті є люлька для малюків віком до 6 місяців, а також прогулянковий блок, який можна використовувати до 3-літнього віку.


Якщо ви обираєте дитячі коляски у Рівному, зверніть увагу на моделі з автокріслом для немовлят, яке підходить для подорожей на авто і одночасно грає роль зручного сидіння для візка.


Також серед переваг коляски-трансформера варто виділити:

  • ергономічність конструкції – виробники дбайливо продумують кожну деталь, аби трансформація візочка не викликала незручності;
  • позиційність деталей – є можливість не лише обирати положення спинки сидіння, а й регулювати висоту батьківської ручки, а також її розташування відносно люльки чи прогулянкового блока;
  • вдосконалена колісна база – більшість моделей мають великі поворотні колеса, які здатні м'яко пересуватися будь-якою поверхнею;
  • гарна комплектація – зазвичай до неї входить батьківська сумка, дощовик, москітна сітка, додатковий чохол для холодних пір року та навіть матрацик;
  • економічність – однієї коляски-трансформера вистачить до 3-4-літнього віку дитини, завдяки чому не доведеться купувати декілька транспортних засобів.


Слід зауважити, що візки-трансформери – це не обов'язково дорогі моделі. Такі коляски виготовляють різні виробники, і можна обирати серед різноманітних варіантів. Таким чином вдасться обрати модель, відповідно до своїх купівельних можливостей.


Як вибрати коляску-трансформер


Щоб візочок прослужив якомога довше і був максимально зручним у використанні, при його купівлі потрібно звернути увагу на безліч деталей:

  • механізм трансформації – важливо, щоб під час цього процесу можна було обійтися без сторонньої допомоги;
  • перевірити розміри та вагу – особливо важливі ці параметри для людей, які мешкають в багатоквартирних будинках;
  • звернути увагу на рівень жорсткості каркаса – візок, який підходить для використання протягом декількох років, повинен бути достатньо довговічним;
  • оцінити глибину люльки – малюку повинно бути комфортно в ній, не зважаючи на велику кількість одягу та товстенький комбінезон.


Важливо ознайомитися з відгуками користувачів про кожну з моделей, які прийшлися до смаку.


Переглянути характеристики візочків можна на сайті Алло – порівнявши декілька варіацій колясок-трансформерів вдасться вибрати ту, яка буде найзручнішою для батьків і малюка.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук