Рушники на весілля: широкий асортимент, доступні ціни


Опубліковано 29 Липень 2022 о 17:00

Блог Діти в місті Рівне >  Оглядові статті >  Рушники на весілля: широкий асортимент, доступні ціни


Рушники на весілля: широкий асортимент, доступні ціни

Photo: Діти в місті


Щоб під час весілля дотриматись стародавніх українських традицій, необхідно застосовувати спеціальні вишиті рушники.


Є кілька видів виробів, що відрізняються за призначенням, але всі вони потрібні на весільній церемонії. На https://vzhe-vzhe.com/dlya-domu/vesilni-rushniki/ ви можете обрати необхідні для свята рушники в бажаній кількості. Широкий асортимент дозволяє кожному зробити оптимальний вибір, отримати продукцію за найкращими цінами.


Для замовлення на https://vzhe-vzhe.com/dlya-domu/vesilni-rushniki/ доступні вироби з машинною та ручною вишивкою, на яких зображена різна символіка. В інтернет-магазині представлені рушники від перевірених виробників, що гарантує високу якість. Весільна атрибутика має естетичний вигляд, відповідає стародавнім традиціям. Вартість залежить від матеріалу виготовлення, типу вишивки, розміру. Якщо ви захочете придбати рушники гуртом, зможете отримати суттєву знижку.


Особливості весільних рушників


На українському весіллі, де шанують традиції, застосовують не менше 20 рушників. Основними вважаються ті п’ять, що потрібні для:

  • перев’язування зап’ясток молодих;
  • укладання під весільний коровай;
  • прикрашання ікон (2 шт.);
  • укладання під ноги наречених протягом обряду вінчання та/або офіційного розпису в РАГСі.


За повірянням, важливим є рушник, що вкладають під ноги молодих. Цей елемент символізує майбутнє життя, світлу подорож новоствореної родини. Тож орнаменти, якими прикрашені ці вироби, є кодами до складання щасливого майбутнього. Вважається, що коли молодята ступають на весільний рушник, вони отримують Боже благословіння.


Кожен з весільних рушників є сімейною реліквією, що зберігається протягом життя, передається іншим поколінням. Поширені символи, які «вплітають» в орнамент, наступні:

  • птахи. Пара голубів — кохання, злагода, півні — початок нового щасливого життя, пара лебедів — вірність молодят одне одному, відданість на все життя;
  • виноград — багатство, добробут, родючість;
  • калина — невмирущість роду, сила;
  • геометричні фігури. Це ромби, прямі та хвилясті лінії, які означають продовження роду, єдність чоловіка та жінки, захист від зовнішніх негараздів.


Оформити гуртове замовлення


В інтернет-магазині Вже-Вже ви можете купити кілька весільних рушників, а також зробити гуртове замовлення з суттєвими знижками. Для цього достатньо зареєструватись на сайті як гуртовий покупець, надати відповідні документи. Ви одразу побачите, на який розмір знижки можете розраховувати. Оплатити товари легко готівкою або на банківську картку.

Зі Львова можливий самовивіз. Для відправлення в інші міста України або навіть за кордон є можливість обрати послуги відповідних сервісів.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук