Фітнес-браслет як спосіб мотивувати підлітка зайнятися спортом


Опубліковано 08 Серпень 2022 о 15:00

Блог Діти в місті Рівне >  Оглядові статті >  Фітнес-браслет як спосіб мотивувати підлітка зайнятися спортом


Фітнес-браслет як спосіб мотивувати підлітка зайнятися спортом

Photo: "Дети в городе"


Звичку вести здоровий спосіб життя потрібно прищеплювати з самого дитинства. Втім, з сучасними дітьми, які повністю занурені у світ гаджетів, це стає непростою задачею. Один із способів – залучити до цієї справи девайси, які заохотять дитину вести активний образ життя.


Прекрасним помічником в такій ситуації стане фітнес-браслет mi band 7, який перетворить заняття спортом на цікаву гру.


Переваги фітнес-браслетів



Photo: з відкритих джерел


Трендові годинники-браслети Xiaomi Mi Smart Band 7 поєднують у собі масу цікавезних функцій, які сподобаються підліткам. Це не лише гарний аксесуар, а й багатофункціональний гаджет, який слідкує за здоров’ям та показує, наскільки добре ви працюєте над собою.


Що вміє фітнес-браслет:

  • моніторинг серцевого ритму,
  • моніторинг кисню в крові,
  • аналіз активності,
  • опції «дихальні вправи» та «моніторинг стресу»,
  • відстеження тривалості та фаз сну,
  • понад 110 режимів для тренувань.


І це далеко не все! Нова модель фітнес-браслету має стільки корисних функцій, що юзер буде знайомитися та опановувати їх протягом довгого часу. Таким чином, гаджет просто не може набриднути дитині, адже постійно буде підкидати різноманітні цікавинки, челенджи та корисну інформацію.

Серйозною перевагою є ціна девайса, яка дуже доступна та бюджетна для такого багатофункціонального гаджету.


Чому варто придбати дитині фітнес-браслет



Photo: з відкритих джерел


По-перше, це зручний аксесуар, який показує час та слугуватиме відмінною заміною годиннику. Кожний браслет можна налаштувати під користувача, що дає можливість дитині погратися з функціями. Крім того, браслети мають стильний дизайн та понад 100 тем для інтерфейсу, який можна змінювати під свій настрій.

По-друге, гаджет стимулюватиме дитину слідкувати за своїм здоров’ям та активністю. Детальний аналіз різних функцій організму захопить будь-кого. Дитина почне слідкувати за своїм сном, розмірковувати над тим, як закрити денну норму активності, розумітиме, коли її стан далекий від ідеального. У браслеті також є функція розумного будильника, яка буде будити дитину в найліпший час. Девайс надає рекомендації щодо поліпшення сну, що дуже корисно для підлітків, які люблять засиджуватися у смартфонах до півночі.

По-третє, з гаджетом підліток може спробувати нові активності та види спорту, щоб порівняти, що більше підходить саме йому. Танці, плавання, йога, футбол, біг – всі ці режими доступні в новому гаджеті. Браслет також буде нагадувати про необхідність розім’ятися, якщо дитина довго сидить на одному місці без активності.


Xiaomi Mi Smart Band 7 стане надзвичайно корисним та крутим подарунком для вашої дитини та гарним помічником у повсякденному житті.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук