Goldi — гідна конкуренція світовим брендам


Опубліковано 12 Жовтень 2022 о 16:00

Блог Діти в місті Рівне >  Оглядові статті >  Goldi — гідна конкуренція світовим брендам


Goldi — гідна конкуренція світовим брендам

Photo: Goldi


Українські виробники можуть створювати неабияку конкуренцію на ринку, та у деяких питаннях навіть вже перевершувати міжнародні компанії.


Наприклад, бренд Goldi пропонує стильний та доступний одяг для всієї родини. Олег Червонюк, співзасновник виробництва, починав з продажі зубної пасти, а наразі під його керівництвом розвивається дуже потужний український бренд. 


3 причини популярності одягу від Goldi 


Наразі є велика конкуренція серед виробників одягу. Є як великі компанії з необхідними потужностями, так і локальні бренди. У будь-якому разі в українського покупця є вільне місце для Goldi. На те є декілька причин: 

  • повний цикл виробництва — компанія виготовляє навіть тканини, тому цикл розробки однієї позиції максимально скорочений; 
  • доступні ціни — ви отримуєте якісний одяг за дуже привабливими цінами, не треба переплачувати мільйон, аби стильно одягатися; 
  • останні тренди — власне виробництво дозволяє бренду швидко реагувати на появу новинок, тому якщо модний дім запропонував нову течію, очікуйте якомога швидку появу трендового одягу в асортименті Goldi. 


Щодня компанії вдається випустити близько 10 000 одиниць товару. Такий темп вдається утримувати завдяки тому, що у бренда є власні фабрики. Щонайменше, приблизно 50% доходу компанії — це виробництво тканин. 


Який одяг можна придбати у Goldi? 


Український бренд пропонує придбати повну капсулу для жінок, чоловіків та дітей: від спідньої білизни до верхнього одягу. Усі колекції розробляються так, щоб одежа вигідно виглядала на покупцях будь-якого зросту та з будь-якою фігурою. Натуральні та екологічні тканини приємні на дотик, довго залишаються в ідеальному стані та легко прасуються. 


Більшість одежі виготовляється у різних кольорах, тож кожен зможе підібрати відтінок, який найбільше пасуватиме до його гардероба. Українці мають змогу стильно та бюджетно одягатися. Для цього лише треба замовити одяг, що подобається, в офіційному інтернет-магазині Goldi та дочекатися доставки товарів. 

    






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук