Найкращі новорічні подарунки для дівчинки


Опубліковано 22 Грудень 2022 о 20:35

Блог Діти в місті Рівне >  Дитячі свята >  Найкращі новорічні подарунки для дівчинки


Найкращі новорічні подарунки для дівчинки

Photo: allo.ua


Зима — це не лише холод, сльота та сніг, а й казковий Новий рік. Цього свята чекають усі, але найбільше — діти. Адже 1 січня під ялинкою вони знайдуть бажані подарунки. Грамотно підійшовши до вибору презенту, ви не розчаруєте дитину, а зможете насолодитися радісним блиском її очей. Розглянемо декілька варіантів вдалих подарунків для дівчинки.


Книга — універсальний презент


Попри велику популярність гаджетів книги залишаються актуальними. Особливо дівчаткам сподобаються захопливі пригоди з яскравими картинками. Серед різноманіття книг обов’язково знайдеться та, що підійде дитині. Таке проведення часу — не просто цікаве дозвілля. Воно позитивно позначається на розумовому розвитку, уяві та пам’яті. Важливо враховувати смаки малечі. Якщо вона вже не перший місяць чекає на довгоочікувану книгу улюбленого автора, то енциклопедія під яскравим обгортковим папером викликає не захоплення, а сльози.


Конструктор LEGO Friends — користь та розвага


Переваги набора перед іншими подарунками:

  • широкий вибір конструкторів — можна підібрати модель з будь-яким мотивом, від елітних яхт до будиночка посеред джунглів;
  • розвиток дрібної моторики рук — з’єднання невеликих деталей позитивно впливає на координацію рухів;
  • навчання дисципліни — таке проведення часу підвищує посидючість, увагу і терпіння;
  • покращення мислення та уяви — ігри з конструктором стимулюють роботу мозку, що сприяє розвитку інтелекту та творчих нахилів.

Датський виробник випустив спеціальну серію ЛЕГО для дівчаток, тому конструктори ідеально підійдуть дитині.


Все для комп’ютерних ігор


Дівчата люблять грати не менше за хлопців. Якщо придбати дитині ПК, ноутбук або приставку, а також аксесуари до них, ви зможете порадувати її. Від правильно вибраних комп’ютерних ігор дівчинка покращить реакцію та посидючість. Спеціальні додатки дають можливість у захопливій формі пізнавати світ та вивчати складні матеріали. За сучасними технологіями — майбутнє, тому година, проведена за комп’ютером, допоможе дитині поринути у світ гаджетів, що обов’язково їй знадобиться.


Що ще можна подарувати


Інші варіанти новорічних презентів:

  • Набори косметики — для догляду за собою та краси. Вибирайте гіпоалергенні дитячі засоби.
  • Дитячий годинник — стане стильним аксесуаром. Завдяки вбудованому GPS батьки зможуть контролювати місце знаходження дівчинки.
  • Іграшки — у вигляді улюблених анімаційних героїв.


Також зверніть увагу на спортивний інвентар: велосипеди, скейтборди, тенісні ракетки тощо. Вони стануть ідеальним способом стимулювання фізичної активності. Або подумайте над тим, щоб купити батут для дитини. Стрибати на ньому весело і корисно для здоров’я.


Новий рік вже зовсім близько. Підготуватись до свята потрібно наперед, купивши оригінальний презент для дитини. При виборі подарунка враховуйте вподобання та побажання дівчинки. 

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук