Аніматори в Рівному. Топ Агенцій дитячого свята


Опубліковано 21 Квітень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Рівне >  Дитячі свята >  Аніматори в Рівному. Топ Агенцій дитячого свята


Аніматори в Рівному. Топ Агенцій дитячого свята

Photo: з відкритих джерел


Ви коли-небудь задавались питанням «Як обрати найкращу агенцію для проведення дитячого свята в Рівному?». Якщо так, то ця інформація саме для Вас!

Насправді саме від вибору професійних аніматорів залежить успіх проведеного заходу в цілому. Якщо вірно обрати потрібних артистів, то свято вдасться на всі 100. Тому в такій справі важливо не помилитися. І щоб не допустити помилки, ми допоможемо виділити найкращі агенції свята в Рівному, в яких можна сміло замовити послуги дитячих аніматорів на своє свято.


Чому ж так важливо обрати хорошу агенцію з організації дитячого свята?


Замовлення аніматорів через агенцію свята має свої переваги, оскільки такі компанії зазвичай мають не тільки ширший вибір аніматорів, але й також мають кваліфікований персонал, який допоможе забезпечити підходящого артиста для вашого заходу. Крім того, агенції свят зазвичай працюють згідно стандартів та політик, що гарантують якість послуг та захищають вас як клієнта.


Коротко про переваги у замовленні дитячих аніматорів у професійних агенствах:

  • Професійні аніматори – це люди, які мають неабиякий досвід у спілкуванні з дітьми будь-якого віку. Тільки справжні й талановиті актори можуть знайти підхід до діток у кожній ситуації та в будь-якій атмосфері. І це є найголовнішою перевагою аніматорів з агенції свята над «вуличними» аніматорами.
  • Агенція свята – це не зазвичай не лише про аніматорів. Частіше за все, такі компанії пропонують багато супутніх послуг, які можна замовити разом з аніматорами. Це можуть бути різноманітні розважальні шоу для дітей, квести, майстер-класи та інше. Тому це є ще одним плюсом на користь аніматорів з агенції.
  • Замовляючи послуги дитячих аніматорів через агенцію свята Ви можете бути впевнені, що захід не зіпсується любої миті через некомпетентність запрошених акторів. Аніматори на виїзд від агенства точно приїдуть на локацію вчасно, та матимуть з собою не тільки гарний настрій, але й всі необхідні реквізити для успішного проведення дитячого свята.
  • І останнє – безпека. Запросивши до себе на святковий захід аніматорів з агенції ви можете не переживати за безпеку своїх дітей. Вони точно будуть під пильним наглядом протягом всього часу роботи професійних артистів. Адже аніматор – це не тільки персонаж, що радує дітям гарний настрій, але ще й виконує роботу наглядача за ними. Тому батьки точно матимуть вільний час для відпочинку чи власних справ.


Отож, вірно обрана агенція свята дозволить вам не тільки досконало організувати дитяче свято, але й значно зекономить ваш час та нерви, а ще – дасть змогу залишити дітей ненадовго під контролем досвідчених спеціалістів.



Photo: з відкритих джерел


Як обрати найкращу агенцію свята в Рівному для проведення дитячого заходу?


Для того, щоб не допустити помилки у виборі агенції з дитячими аніматорами, варто пам’ятати про основні моменти:

  1. Беріть до уваги відгуки реальних клієнтів агенції;
  2. Зверніть увагу на наявність фотографій і відео на сторінці обраної агенції – вони повинні бути максимально унікальними, а не такими, які запросто можна знайти в інтернеті;
  3. Ознайомтесь із портфоліо агенції;
  4. Поцікавтесь досвідом роботи працюючих в агенції артистів;
  5. Дізнайтесь, чи є в арсеналі агенції потрібні Вам персонажі та костюми для перевтілення в повноцінний образ.


Якщо говорити суто про м.Рівне, то пропонуємо до Вашої уваги ТОП-3 агенцій свята, де можна замовити дитячих аніматорів і організацію заходу для дітей в цілому.


ТОП 1. Агенція Свята Golden Light


Перше, що потрібно зауважити, це те, що дана компанія вважається найбільшою агенцією дитячих аніматорів в Україні! Розвитку і успіху агенції GL конкуренти можуть тільки позаздрити. Вона знаменита не тільки своїм великим каталогом анімаційних персонажів, але й різноманітними розважальними шоу. Одне з яких – Шоу Світлодіодних Роботів – знають люди не тільки в Україні, але й за кордоном. Це єдина агенція свята в нашій країні, яка пропонує таку послугу. Відповідно й аніматори для дітей у неї також найкращі.

Замовити організацію дитячого свята в Рівному від GL Agensy – це найправильніше рішення для турботливих батьків. Серед послуг компанії є аніматори в більше ніж 50-и образах: від звичного всім Мікі-Мауса до сучасних Міньйонів, від знаменитих Фіксиків до упізнаваних кожному Діду Морозу і Снігурки, від популярних Лялечок Лол до неймовірних героїв Бравл Старс. Також до замовлення доступні ексклюзивні Ростові Ляльки та мега стильний пневматичний Білий Ведмедик.

А про розважальні програми для дітей в м.Рівне від агенції свята Golden Light годі й говорити! Асортимент на стільки великий, що обирати можна декілька годин. Тут є приголомшливе Бульбашкове Шоу, Аквагрим, Піньята, Майстер-Класи, Паперова Дискотека, Хімічне Шоу. А ще в даній компанії можна замовити Фокусника, Фотозону, Торт, Гелієві Гульки і навіть Фотографа!


ТОП 2. Агенція Свята GL Kids


Це дочірня компанія вищезгаданої агенції свята Golden Light. Вона спеціалізується суто на організації дитячого свята. Тому тут точно можна знайти кращих із кращих аніматорів в Рівному. У штаті агенції неймовірно велика кількість професійних артистів, кожен з яких має вагомі переваги і точно знає свою справу. Компетентність, порядність та чесність – це головні правила GL Kids.

Серед анімаційних персонажів тут можна знайти всіх, кого тільки забажаєте. Будь-який герой мультфільму: Свинка Пепа, Маша та Ведмідь, Амонг Ас, Щенячий Патруль, Мої маленькі Поні, Черепашки Ніндзя; будь-який казковий персонаж: Ельза з Холодного Серця, Червона Шапочка, Білосніжка, Попелюшка; будь-який супер-герой: Дедпул, Спайдермен, Бетмен, Капітан Америка. Цей перелік можна продовжувати дуже довго, бо вибір дійсно великий!

Замовити аніматорів для дитячого свята в Рівному точно варто в агенції GL Kids, адже більш масштабного каталогу артистів годі й шукати. Крім того, тут Ви можете замовити аніматорів у комплексі з різноманітними шоу-програмами: улюблений персонаж Вашої дитини приїде до Вас на свято не тільки в крутому образі, але й разом із неймовірними заготовленими розвагами, такими як, наприклад, Паперове Шоу чи Шоу Мильних Бульбашок. А ціни на послуги аніматорів в даній агенції Вас приємно здивують!


ТОП 3. Компанія Profman


Це компанія, яка спеціалізується на наданні професійних послуг для населення та бізнесу. Також вона займається власним виробництвом дитячих майданчиків. Протягом багаторічного досвіду виготовлення та установки своїх майданчиків на різноманітних зонах відпочинку, керівництвом компанії було прийнято рішення запустити ще один підрозділ – надання event послуг. Погодьтесь – дуже гарний підхід! Замовляєш дитячий майданчик, його встановлення, а відразу опісля – його грандіозне відкриття з професійними аніматорами і різноманітними розвагами для дітей. І що головне – дуже зручно для батьків, адже можна замовити все і відразу в одному місці!

Аніматори для дітей в Рівному від Profman – це виключно професійні актори, які 100% знайдуть підхід до діток. Вони як ніхто інший знають, як важливо мати індивідуальний підхід до кожного з маленьких гостей, особливо у новій для них обстановці. Адже найчастіше аніматори даної компанії працюють на виїзді і як вже зазначалось – часто це є новий майданчик, а значить діти з ним ще «не знайомі» і можуть почувати себе не зовсім розкуто. Професійні артисти в образах улюблених героїв швидко допоможуть дітям подружитись один з одним і влаштують незабутню атмосферу. Тому ловіть обидвох зайців одним пострілом – замовляйте організацію дитячого свята в Профман!


Які переваги Ви отримаєте, якщо відповідно віднесетесь до вибору агенції для організації дитячого свята?



Photo: з відкритих джерел


Замовивши послуги аніматорів в Рівному або будь-яку розважальну програму для дітей через професійну агенцію, ви отримаєте в результаті не тільки вдале свято, але й зекономите гроші та забезпечите своїй дитині відмінний настрій! Крім того, Вам гарантовано: широкий вибір анімаційних персонажів та розваг, відповідальне та професійне відношення, чесна та доступна ціна (а в перелічених ТОП-3 агенціях – навіть можливість безготівкової оплати, що дуже зручно для юридичних осіб). Організація дитячого свята в Рівному може бути дуже легкою і простою – варто всього лише скористатись нашими порадами і замовити послуги вказаних агенцій свята! Вони зроблять для Вас те, що Ви, можливо, вважали навіть нереальним.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук