Піца для різних знаків зодіаку


Опубліковано 30 Червень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Рівне >  Харчування >  Піца для різних знаків зодіаку


Піца для різних знаків зодіаку

Photo: Domino’s


Наші харчові звички — результат підкорення відчуттю голоду, а також тим чи іншим продуктам, смакам, уподобанням. Чи знали ви, що не лише наш фізичний стан визначає вибір страви? Астрологи вірять, що на це може вплинути також знак зодіаку. Якщо ви вірите у вплив зірок на ваше життя, то перш ніж піца Рівне замовити в Domino’s, дізнайтеся, чим краще поласувати представникам різних знаків.


Овен


Пристрасть, полум'я, енергія. Представники цього знака є вродженими лідерами та завжди рвуться в бій. Очевидно, що вогняним знакам сподобається така ж гостра й запальна піца «Спайсі».


Телець


Витончені особи з відмінним смаком. Це справжні гурмани, які ніколи не виберуть страву, позбавлену певної родзинки. Їхнім вибором стане піца «Тоскана» з додаванням шпинату.


Близнюки


Такі різнобічні та непостійні знаки просто не можуть вибрати щось одне: їх постійно треба балувати та дивувати. Усі риси характеру представників цього знака зберігає «Джамайка Бомбастик», адже вона яскрава, як численні сторони їхнього багатогранного характеру. Поєднання гострого та солодкого смаку не залишить Близнюків байдужими.


Рак


Добродушні, вірні, вони воліють вільний час проводити з друзями. Будь-якому Ракові буде до смаку пікантна піца «5 сирів», якою можна поділитися з усією компанією.


Лев


Представники цього знака зодіаку ніколи не проминуть нагоди взяти участь в авантюрній пригоді, вони пристрасні й велелюбні. Саме їм захочеться скуштувати «Тоскана» — піцу, де на одному м'якому тісті зібрано багато різних смаків і текстур.


Діва


Педантичні, суворі, але м'які в душі Діви найчастіше віддають перевагу правильній і здоровій їжі, проте піца — хіба це не здорово? Саме тому представники цього знака вподобають «Маргариту» — гарну зовні та смачну всередині.


Терези


Легкі, мрійливі та невибагливі, вони дуже люблять смачні страви. Справжнім подарунком для них стане піца з грибами або «Чікен кебаб».


Скорпіон


Сильні духом та активні Скорпіони віддадуть перевагу не тільки смачній, а й ситній їжі. Найбільше вони будуть у захваті від піци з ковбасками барбекю — цей смак здатний здивувати будь-кого.


Стрілець


Чи можна чимось здивувати цих досвідчених авантюристів? Безумовно, так — однією з класичних піц «Тоні Пепероні».


Козеріг


Вірні собі представники цього знака мають бути впевнені у своєму виборі. Однозначним їхнім фаворитом стане «Діабло» — один із найкращих представників меню Домінос.


Водолій


Жодних умовностей та класики — справжні Водолії бажають спробувати щось нетривіальне. Саме їм підійде неймовірна піца «Прованс» із додаванням свіжих овочів, сиру та м'яса.


Риби


Щоб зробити життя Риб солодшим, потрібно зробити лише один крок — замовити ніжну й «повітряну» піцу «Грецька». Таке незвичайне поєднання не залишить байдужим нікого, особливо емоційних риб.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук