Відкриваємо Україну: природні чудеса, які має побачити кожен


Опубліковано 29 Березень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  Відкриваємо Україну: природні чудеса, які має побачити кожен


Відкриваємо Україну: природні чудеса, які має побачити кожен

Photo: Freepik


Україна – неймовірний край, багатий своєю історією, кухнею та різноманітною природою. На відміну від багатьох країн, на території нашої країни знаходиться безліч природних чудес. Море, горе, пустелі, безкраї степи – все це є в нашій улюбленій Батьківщині.

Сьогодні ж «Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку неймовірних природних чудес України, які можна відвідати під час відпустки.


Камінне Село


Цей природний заказник розташований у Житомирській області. Він являє з себе скупчення великих валунів. Дуже містичне місце і дуже гарне, особливо, якщо ви хочете влаштувати фентезійну фотосесію.



Video: Українська правда


Вулкан Старуня


У селі Старуня в Івано-Франківській області досі є діючий вулкан. Він невеличкий, проте періодично викидає грязь та нафту.



Video: ШоТам


Тунель кохання


Неймовірне місце на Волині, де обов’язково мають побувати закохані пари. Це романтичне місце розташовано між селищами Клевань та Оржів. Це залізнична колія, уздовж якої утворився неймовірної краси тунель з дерев.



Video: Ukraїner


Оптимістична печера


Ця пам’ятка відома багатьом, адже є однією з найдовших гіпсових печер у світі. Довжина печери понад 260 кілометрів, але з кожною новою експедицією відкриваються нові проходи.



Video: Туризм та подорожі


Вам може сподобатися наша стаття: Відкриваємо Україну: топ-10 замків і фортець, які варто показати дітям


Водоспад Шипіт



Photo: з відкритих джерел


Один з найвідоміших і найкрасивіших водоспадів в Україні. В це місце постійно з'їжджаються туристи, а з 1993 року в горах біля водоспаду проходить язичницький фестиваль, що об’єдную різні субкультури.


Урицькі скелі


Це унікальна природна пам’ятка, аналогів якій немає в Європі. 50-метрова скеля досі зберігає на собі зображення – петрогліфи, а також висічене двометрове зображення людського обличчя. Щоб популяризувати це місце, там проводить щорічний фестиваль «Ту Стань!».



Video: Oleksa Pidzharyy


Читайте також: Подорожуємо разом з дітьми: топові напрямки






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук