Веселі та легкі фокуси для дітей: розваги для допитливих


Опубліковано 01 Квітень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  Веселі та легкі фокуси для дітей: розваги для допитливих


Веселі та легкі фокуси для дітей: розваги для допитливих

Photo: Freepik


Інколи буває складно знайти способи, щоб розважити та зацікавити дітей. Один із таким перевірених способів – це фокуси, яким можна навчити дітей. Магічні трюки та карколомні ілюзії здатні розвеселити майже кожну дитину.

«Діти в місті» зібрали для вас добірку магічних фокусів, які захоплять уяву вашої дитини та прикрасять ваше спільне дозвілля.


Фокуси


Вивчіть декілька простих фокусів і ви захопите увагу ваших дітей. Це можуть бути фокуси з картами, зникненням предметів або трюки з мотузкою.



Video: Huu Trung


Оптичні ілюзії


Людський мозок дуже просто обдурити. Особливо цікаво це робити за допомогою оптичних ілюзій.



Video: LearningUa


Карткові фокуси


Фокуси з гральними картами дуже поширені серед фокусників. Багато дорослих людей пам’ятають їх ще з часів Девіда Копперфілда, який показував неймовірні фокуси з картами по телевізору.


Королі й дами

Виберіть з колоди королів і дам та розкладіть їх у дві стопки – окремо дам і королів. Після цього покладіть стопки одна на одну, а глядачам запропонуйте зняти мініколоду стільки разів, скільки їм захочеться. Після цього фокусник ховає руки за спиною і витягає по дві карти однакових мастей.

Секрет фокуса простий – необхідно попередньо розкласти дам і королів в однаковому по мастях порядку. Якщо зробити так, то переміщення в колоді не вплинуть на порядок. У фіналі фокуса витягайте карти попарно: одну зверху колоди, а другу – знизу.


Читайте також: Мистецтво магії: фокуси та ілюзії для юних фокусників


Варто зазначити, що фокуси – крутий спосіб розважити дітей у будь-якій ситуації. Обов’язково покажіть декілька фокусів на вечірці з приводу дня народження. Також можете влаштувати вечір фокусів у вихідний день, коли проводите день з сім’єю.

Сьогодні в інтернет-магазинах можна знайти безліч готових наборів для фокусів, які навчать ваших дітей азам цього ремесла і, можливо, зроблять їх душею компанії серед однолітків.


Також обов’язково дивіться добірки фокусів на YouTube:



Video: Дені Шоу


Вам може бути цікавою наша стаття: Цікаві досліди з водою вдома






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук