Добірка мультфільмів для чудових вихідних


Опубліковано 30 Травень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  Добірка мультфільмів для чудових вихідних


Добірка мультфільмів для чудових вихідних

Photo: Freepik


Щомісяця на просторах мережі з’являється безліч чудових мультфільмів для перегляду з дітьми. Однак обрати підходящий, який сподобається як дітям, так і дорослим, буває не дуже просто.

Ми зробили це за вас. «Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку крутезних мультфільмів, які можна переглянути вже на цих вихідних.


Оріон і темряк


Вже доволі дорослий хлопчик ніяк не може впоратися зі своїми страхами, які мучать його уві сні. Одного дня він знайомиться з Темряком, який показує йому свій світ, в якому, як виявилося, немає нічого страшного.



Video: Filmova. Netflix українською


Вам може сподобатися наша стаття: Добірка фільмів та мультиків для сімейного вечора


Халепа


Пригодницький фільм, сюжет якого обертається навколо пса Принца. Він – спадкоємець великих грошей, але раптом опиняється на вулиці. До такого життя пес не звик, тому його очікує дещо дуже неприємне.



Video: planetakino


10 життя


А це мультик про пихатого кота, який, як і герой із попереднього мультфільму, звик до розкішного життя. Коли кіт втрачає своє останнє життя, починається справжня пригода і випробовування для нього.



Video: planetakino


Кракен-дівча на ім’я Рубі


Захопливий мультик про дівчинку, яка раптом дізнається, що є спадкоємицею підводного королівства. Дівчина знайомиться з абсолютно новою стороною своєї особистості і дізнається багато про підводний світ та його історію.



Video: B&H Film Distribution Company


Інспектор Сан. Таємниця Чорної Вдови


Неймовірний мультик про комашок, в якому все продумано до дрібниць. Павуки-детективи – головні герої мультика, який точно сподобається хлопцям, які люблять детективні історії.



Video: planetakino


Ґарфілд у кіно


А якщо на вихідних ви хочете сходити в кінотеатр, обов’язково подивіться Гарфілда, який як раз транслюють в кіно. Черговий мультфільм про найпопулярнішого кота-ненажеру та нові пригоди, пов’язані з його батьком.



Video: B&H Film Distribution Company


Зверніть увагу на нашу статтю: Добірка чудових фільмів та мультиків до Дня сім’ї






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук