Добірка фільмів та мультиків про літо


Опубліковано 04 Червень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Рівне >  Добірка фільмів та мультиків про літо


Добірка фільмів та мультиків про літо

Photo: Freepik


Спекотне літо вже увійшло у свої права. Температура по всій території України стрімко зростає, а люди ховаються від спеки вдома. Що ж робити, поки сонце занадто активне і не бажано гуляти? Можна подивитися захопливі фільми та мультики про літні пригоди.

«Діти в місті» зібрали для вас добірку класних картин з літнім вайбом, які можна подивитися разом з дітьми.


Ліло і Стіч


Діснеївський фільм, події якого відбуваються на Гаваях. Неймовірна історія пригод маленької дівчинки та її інопланетного друга, який вміє створювати проблеми. Це ідеальний літній фільм з океаном, людьми в купальниках та незабутніми пригодами.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Моана


Ще один мультик про екзотичну культуру та далекі місця. Мультик розповідає про доньку полінезійського вождя, яка намагається врятувати свій народ. Її пригоди стають ще цікавішими, коли вона зустрічає напівбога Мауї. До речі, скоро у мультика з’явиться друга частина.



Video: planetakino


Ріо


Головний герой мультику ніколи не був на своїй батьківщині у Бразилії, але одного разу йому випадає така можливість. На нього чекають захоплюючі пригоди і багато несподіванок. Наприклад, його невміння літати, як інші птахи.



Video: Fox Family Entertainment


Літо. Пляж. Кіно


Цікавий фільм про підлітків, які потрапляють у центр протистояння спортсменів, які займаються серфінгом, та рокерів. Легкий і веселий мюзикл, який створює справжній літній настрій.



Video: Disney Channel


Читайте також: Добірка мультфільмів для чудових вихідних


Робінзон Крузо: Дуже заселений острів


Цікавезний мультик про пригоди Робінзона Крузо та його нових незвичних друзів. Чоловік потрапляє на острів та опиняється в дуже незвичній компанії, з якою точно не засумуєш.



Video: VLGFILM Ukraine


Круїз у джунглях


Захоплива подорож через Амазонку у пошуках чарівного дерева з цілющими властивостями. Чудові актори та неймовірні пригоди у джунглях. В цьому фільмі точно є літній вайб.



Video: planetakino


Мавка


А якщо ви ще не встигли подивитися шедевр українського кінематографа, обов’язково подивіться «Лісову пісню», яку створювали декілька років. Неймовірної краси мультик, створений по мотивам твору Лесі Українки.



Video: FILM.UA Group


Вам може сподобатися наша стаття: Добірка фільмів та мультиків для сімейного вечора






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук