Увага! Інформація на цій сторінці не актуальна

Майстер - клас з приготування Штоллен



Розпочавши нову серію кулінарних майстер – класів, організатори отримали багато замовлень на повторення майстер – класу

з приготування різдвяного німецького кексу Штоллен!



Різдвяний німецький кекс – найпопулярніша традиційна випічка із багатовіковою історією. Christstollen, або просто Штоллен шалено популярний не лише на Батьківщині, а й в усьому світі.

Штоллен – це кекс продовгуватої форми із великою кількістю прянощів, родзинок, горіхів, цукатів, вкритий пухнастим шаром цукрової пудри. По вигляду він має нагадувати білосніжну пелюшку новонародженого Ісуса. І ця традиція зберігалася впродовж століть.

Штоллен - не здоба! Він не має бути легким та пухким, це дуже щільний за фактурою дріжжовий кекс, із насиченим пряним смаком та ароматом. Гарантією цього є використання лише натурального молока, борошна, вершкового масла та високоякісних прянощів і додатків! Кекс випікається за два-три тижні до Різдва, оскільки він повинен «визріти», віддати свої запаморочливі аромати.
 

Організатори мають на меті: навчити рівнян створювати це неймовірно смачне і запашне різдвяне диво.


Його проведе власниця кейтерингової компанії Кульбаба Алиса Хагенбрух (Alisa Hagenbruch), яка довгий час мешкала в Німеччині і чудово знає усі тонкощі приготування класичних німецьких страв. Більше того, Аліса – співавтор книги «Українська кухня», виданої торік у Німеччині, а також – унікальної збірки рецептів «Поліські страви».

Тривалість майстер класу - 3,5 години.

За цей час всі учасники встигнуть приготувати Штоллен, покуштувати його та поспілкуватися із приємними і креативними людьми.

А також – взяти участь у майстер – класі з розписування айсингом різдвяних яблук, який проведе легендарна рівненська майстриня Татьяна Клименко.

Додому з майстер-класу принесете 2 ексклюзивних кекси, термін зберігання яких до 6 тижнів і неймовірно гарні різдвяні яблука!

 До вартості майстер – класу входить:

  1.  Усі продукти, необхідні для приготування
  2.  Можливість працювати на професійному обладнанні
  3. Унікальний рецепт та лайфхаки кухаря і консультації майстра з хенд - мейду
  4. І найголовніше – дружня, комфортна атмосфера і творчій настрій!


А також на всіх чекають інші приємні сюрпризи від організаторів.

Кількість учасників обмежена.

Зареєструйтеся у формі реєстрацій за посиланням https://goo.gl/EDb44K

Організатори та партнери:

  • Компанія Продторобладнання,
  • Кейтерингова компанія Кульбаба

Вік

16+


Вартість

Участь: 550 грн


Телефон

Запис та подробиці за телефоном:
+38 (097) 146- 12- 97


Посилання


Адреса

Рівне
вул. Грушевського 2а, ( Виставкова зала компанії Продторгобладнання Компанія (колишня Літа).)