1-2 грудня, у місті Рівне, відбудеться майстер-клас на тему "Сучасний кенді-бар"
Нехай вас не лякають незнайомі слова, десерти абсолютно доступні у приготуванні, будуть цікаві як для професіоналів так і для любителів!
Програма майстер-класу:
- Тістечко шоколадно-апельсинова Рівьєра.
- Карамельно-фундучний тарт.
- Тістечко "лайм-м'ята".
- Maкарон "Смородина".
- Тістечко "Едельвейс".
- Тістечко "Помпон з ожиновим кулі " в дзеркальній глазурі.
Також дізнаєтесь як легко і швидко приготувати сублімовані ягідки для декору, апельсиново-лаймові цукати та багато іншого.
По закінченню ви отримаєте порцію кожного десерту, детальні рецептури, свідоцтво та море вражень.
Ведуча майстар-класу: Валентина Карбушева- шеф кондитер Студії кондитерського мистецтва:
- 6 років в кондитерській справі;
- приготовано тисячі десертів;
- навчалась в краших кондитерів України;
- понад 30 проведених майстер- класів;
Роботи майстра: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009795670729
Записатися можна за телефоном: +380 (68) 060 47 30.
Вік
18+
Телефон
+380 (68) 060 47 30 - Валентина
Посилання
Адреса
Рівневул. Котляревського, 2